EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Ο τραυματισμοί είναι από ατυχίες"

Σφαιρόπουλος: "Ο τραυματισμοί είναι από ατυχίες"

O Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον Πανιώνιο, αλλά στη 10η "στροφή" της Stoiximan.gr Basket League ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τον Μπράιαν Ρόμπερτς να αποχωρεί τραυματίας. Ο Αμερικανός ένιωσε ένα "σφίξιμο" στον δικέφαλο, οι Πειραιώτες προτίμησαν να του δώσουν "ανάσες" για να μην επιβαρυνθεί και πλέον αναμένουν να δουν την κατάστασή του.

O προπονητής του Ολυμπιακού στην αρχική του τοποθέτηση παρατήρησε πως "κλείνει το 2017 με ένα παιχνίδι στο οποίο ήμασταν αρκετά καλοί, όχι σε όλη τη διάρκειά του. Αρχίσαμε συγκεντρωμένοι, πήραμε μια διαφορά 13-0, αλλά χαλαρώσαμε στην άμυνα κυρίως και δεχτήκαμε 45 πόντους στο ημίχρονο. Μετά το ημίχρονο ήμασταν πιο σταθεροί, κάναμε ένα πολύ καλό τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο όπου δεχτήκαμε 20 πόντους συνολικά. Είχαμε καλές συνεργασίες και πήραμε μια εύκολη νίκη. Καλή συνέχεια στον Πανιώνιο κι εύχομαι να πετύχει τους στόχους του".

Επίσης, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως "είμαστε μέσα στους στόχους μας, θέλω να έχουμε υγεία για το 2018. Η ομάδα έχει 16 παίκτες στο ρόστερ, αλλά είχαμε σήμερα μόνο εννιά διαθέσιμους. Ο Ρόμπερτς ένιωσε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο και δε θέλαμε να το ρισκάρουμε. Θα δούμε τι ακριβώς έχει, λόγω κούρασης προφανώς είναι. Θέλουμε να επιστρέψουν οι τραυματίες και να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τους στόχους μας. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για το 2018".

Ο κόουτς των Πειραιωτών ρωτήθηκε για το αν στην αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο (5/1) θα επιστρέψουν κάποιοι από τους τραυματίες: "Σίγουρο δεν είναι τίποτα, εξαρτάται πώς θα ανταποκριθούν σε κάποια τεστ που θα κάνουμε. Κανείς δεν ξέρει. Προσπαθούμε να έχουμε όσο περισσότερους παίκτες γίνεται με την Αρμάνι. Το πιο σημαντικό είναι πως δεν μεμψιμοιρούμε για τους τραυματισμούς. Οι τραυματισμοί μας είναι από ατυχίες, από κτυπήματα, τραυματισμοί που τυχαίνουν μέσα στο παιχνίδι όπως διαστρέμματα. Παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και παρότι έχουμε τόσες ελλείψεις η ομάδα είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και συνεχίζει να μάχεται" .

Ζιάγκος: "Κατά διαστήματα κάναμε αυτό που μπορούσαμε"

Σφαιρόπουλος: "Ο τραυματισμοί είναι από ατυχίες"

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος από την πλευρά του Πανιωνίου στάθηκε στη δυναμικότητα του Ολυμπιακού, ενώ δεν έκρυψε πως κατά διαστήματα έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του και την ως τώρα πορεία του στην Ευρώπη. Μας εκπροσωπεί επάξια και του ευχόμαστε καλή συνέχεια. Υπάρχει φυσικά το δεδομένο της διαφοράς δυναμικότητας. Σαφώς και δεν πρόκειται για έναν από τους τελικούς μας, που έρχονται, αλλά δεν ήρθαμε για να βγάλουμε την υποχρέωση. Ήρθαμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμό και ταχύτητα σε άμυνα κι επίθεση. Κατά διαστήματα κάναμε αυτό που μπορούσαμε".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ