EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Να παίζουμε σκληρά ως το τέλος"

Σφαιρόπουλος: "Να παίζουμε σκληρά ως το τέλος"
EUROKINISSI

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπάμπεργκ κι εξήγησε τι ζητάει από τους παίκτες στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη επί της Μπάμπεργκ , έκανε ακόμα έκανα βήμα προς το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά της EuroLeague και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως θέλει η ομάδα του να παραμείνει σκληρή.

"Είναι μία καλή νίκη για εμάς απέναντι σε μία ομάδα που άλλαξε τον προπονητή της και ξέραμε πως θα έπαιζε πολύ επιθετικά και θα προσπαθούσε να δείξει καλύτερο πρόσωπο. Είχα πει και πριν από το παιχνίδι πως η Μπάμπεργκ έπαιζε πολύ καλά, αλλά δεν είχε θετικά αποτελέσματα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και πήραμε μία διψήφια διαφορά πόντων. Ο ρυθμός μας στη δεύτερη περίοδο δεν ήταν καλός. Ήμασταν αργοί στην επίθεση κι επιτρέψαμε εύκολα καλάθια και αιφνιδιασμούς. Στο δεύτερο' ημίχρονο αρχίσαμε πολύ συγκεντρωμένα και παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Αυτό μας βοήθησε να πάρουμε μία διψήφια διαφορά πόντων που την κρατήσαμε και στην τέταρτη περίοδο. Ως το τέλος της κανονικής διάρκειας κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Απομονώνουμε κάθε παιχνίδι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε σκληρά", δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά το τέλος της αναμέτρησης της 25ης αγωνιστικής της EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ