EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Κοιτάμε σοβαρά τον Τζέιμς αλλά..."

Σφαιρόπουλος: "Κοιτάμε σοβαρά τον Τζέιμς αλλά..."

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Σον Τζέιμς ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα κάτι οριστικό. Τι είπε για τον τραυματισμό του Λοτζέσκι και τη νίκη επί της Αρμάνι.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο απόκτησης του Σον Τζέιμς, τη θετική εμφάνιση των Χάκετ, Στρόμπερι και τον τραυματισμό του Ματ Λοτζέσκι.

Ο κόουτς των "ερυθρόλευκων" μίλησε:

Για τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο : "Είναι άλλη μία σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε ένα από τα τελευταία της χαρτιά. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε όπως θέλαμε και υστερούσαμε σε μαχητικότητα, ενέργεια και συγκέντρωση. Έτσι, δεν ήμασταν καλοί ούτε επιθετικά ούτε αμυντικά. Αφήσαμε την Αρμάνι να κάνει το παιχνίδι της. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε το μομέντουμ, γίναμε πιο πιεστικοί και τους υποχρεώσαμε σε λάθη και βεβιασμένα σουτ. Βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση, σκοράραμε 47 πόντους και το παιχνίδι πήγε όπως το θέλαμε. Κρατάμε τη νίκη, το καλό μας διάστημα κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Σίγουρα έχουμε ως αρνητικό σημείο αναφοράς το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε την ατυχία με το Λοτζέσκι, ενώ κρατήσαμε και τον Τσαϊρέλη εκτός αγώνα λόγω προβλήματος στον καρπό. Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βοήθησε την ομάδα στα σημεία που δεν ήταν καλή. Τον θέλουμε κοντά μας σε όλα τα παιχνίδια και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη".

Για τη θετική εμφάνιση των Χάκετ και Στρόμπερι: "Εγώ το ήξερα αυτό. Ρωτήστε αυτούς που έλεγαν άλλα. Ξέρω την αξία των παικτών που, καθώς και το τι μπορούν να μας δώσουν. Και οι δύο ήταν πολύ θετικοί και μπορώ να βάλω και το Μιλουτίνοφ σε αυτούς. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι πως η ομάδας αφομοιώνει τη φιλοσοφία, παίζει όπως θέλουμε και σιγά σιγά θα αποκτάει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση".

Για τη μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού: "Ψάχνουμε να βρούμε ψηλό. Ο Τζέιμς μας έχει προταθεί , τον κοιτάμε σοβαρά, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Τις επόμενες ημέρες θα δούμε" .

Για τον τραυματισμό του Ματ Λοτζέσκι : "Ο Λοτζέσκι έχει μάλλον θλάση και αύριο (04/12) θα ξέρουμε περισσότερα πράγματα για αυτό. Οι τραυματισμοί είναι απόρροια της καλοκαιρινής καταπόνησης κάποιων παικτών. Δείτε ποιοι λείπουν και όχι μόνο σε εμάς. Ο Τζεντίλε έλειπε από την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει προβλήματα με τους παίκτες της. Είναι λογικό να μην αντέχουν τα σώματα των παικτών όταν παίζουν συνέχεια σε τοπ επίπεδο".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ