EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Ελπίζω να μην επηρεάσει πάλι την διαιτησία ο Γιασικεβίτσιους"

Σφαιρόπουλος: "Ελπίζω να μην επηρεάσει πάλι την διαιτησία ο Γιασικεβίτσιους"

Ο Γιαννης Σφαιρόπουλος πέρασε στην αντεπίθεση και απάντησε στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τα παράπονα που εξέφρασε μετα τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζάλγκιρις.

Ο Γιαννης Σφαιρόπουλος απάντησε στα παράπονα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για την διαιτησία και ζήτησε αυτά να μην επηρεάσουν την έκβαση του τρίτου αγώνα της προημιτελικής σειράς της EuroLeague μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ζάλγκιρις.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού απαντώντας σε ερώτηση για τα παράπονα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, τόνισε: "Να το πω στα αγγλικά για να πάει απευθείας στην EuroLeague; Το πιο σημαντικό είναι πως σουτάραμε 24 βολές. Με τον τρόπο που παίζει η Ζάλγκιρις έπρεπε να σουτάρουμε 45. Η Ζάλγκιρις παίζει με επαφές, χέρια κι εκτός φάσης πολύ. Για το ότι μίλησε ξανά ο κ. Γιασικεβίτσιους για την διαιτησία, ελπζω να μην επηρεασεεί την διαιτησία και να μην καταφέρει να κάνει, ό,τι είχε κάνει στο πρώτο ματς".

"ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ"

Νωρίτερα ο κόουτς του Ολυμπιακού είχε πως "είναι μία πολύ σημαντική νίκη. Ηττηθήκαμε στο πρώτο παιχνίδι και αυτό το παιχνίδι ήταν πιο σημαντικό. Όλοι οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια και είχαν μεγάλο κίνητρο. Έβγαλαν την ψυχή τους στο γήπεδο. Μετά τα πρώτα πέντε λεπτά παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Έτσι πήραμε τον έλεγχο. Η Ζάλγκιρις έχει μέσο όρο 81 πόντους και την κρατήσαμε στους 68. Στο ημίχρονο είπαμε πως θα αντιδράσουν, όπως κι έκαναν. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί στην τέταρτη περίοδο. Αξίζαμε τη νίκη. Θέλω να συγχαρώ για την αυτοθυσία τους τραυματίες παίκτες που αγωνίστηκαν. Έδωσαν τα πάντα στην ομάδα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πήραν όλα τα εύσημα από εμένα και από όλους στην ομάδα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους, γιατί υποστήριξαν και βοήθησαν την ομάδα με την φωνή τους".

Επίσης, παρατήρησε πως "είναι σημαντικό το γεγονός ότι οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο πρόσφεραν κι έπαιξαν με αυτοθυσία. Θέλω να είναι έτοιμοι και όσο είναι έτοιμοι, ο χρόνος τους θα αυξάνεται".

Τέλος, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε πως " η πίεση μεταφέρεται στους αντιπάλους. Το "πρέπει" είναι σε αυτούς. Έχουμε χρόνο να ηρεμήσουμε και να ξεκουραστούμε. Κοιτάμε μόνο το πρώτο παιχνίδι στο Κάουνας".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ