EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Είμαστε μισοί, πάμε για τη νίκη"

Σφαιρόπουλος: "Είμαστε μισοί, πάμε για τη νίκη"
EUROKINISSI

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σημείωσε τον αυξημένο βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης με την Ζάλγκιρις (6/4, 19:00) τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός θα παλέψει, όπως πάντα, για τη νίκη παρά το γεγονός πως δεν θα αγωνιστούν οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Τζαμέλ ΜακΛίν.

Ο Ολυμπιακός στην τελευταία "στροφή" της κανονικής διάρκειας της EuroLeague υποδέχεται την Ζάλγκιρις (6/4, 19:00) και πάρα τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να πάρει τη νίκη, όπως τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλους, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου και Τζαμέλ ΜακΛίν.

"Παίζουμε το τελευταίο παιχνίδι για την κανονική διάρκεια της EuroLeague. Δείξαμε μία σταθερότητα και αυτό θέλουμε να κάνουμε και στο τελευταίο παιχνίδι. Θέλουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο για να νικήσουμε και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Είναι το τελευταίο παιχνίδι και θέλουμε ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών . Ξέρουμε πως είναι δύσκολη μέρα, αλλά παίζοντας στις 19:00 ο κόσμος έχει την δυνατότητα να στηρίξει την ομάδα", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού:

Επίσης, παρατήρησε πως "η Ζάλγκιρις είναι μία πολύ καλή οργανωμένη ομάδα, σκληρή κι έχει ρόλους και χημεία. Είναι αρκετά σκληροτράχηλη ομάδα. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και αμυντικά και επιθετικά για να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας χτυπώντας εκεί που έχουν αδυναμίες οι αντίπαλοι μας".

Επίσης, ο κόουτς του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για τα διάφορα... σενάρια που κυκλοφορούν για την τελική κατάταξης της κανονικής διάρκειας της EuroLeague: " Ο Ολυμπιακός πάντα παλεύει για να κερδίζει. Δεν μας ενδιαφέρει τι λένε τα σενάρια. Μας ενδιαφέρει να ετοιμάζουμε κάθε παιχνίδι για να το νικήσουμε. Έτσι δουλεύουμε όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι δουλεύαμε κι έτσι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Ο μόνος στόχος μας είναι η νίκη".

Οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Τζαμέλ ΜακΛίν, Νίκολα Μιλουτίνοβ και Κιμ Τιλί αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε για την κατάστασή τους: "Η εβδομάδα της προετοιμασίας δεν πήγε καλά λόγω των τραυματισμών. Μπορώ να πω πως ο Πρίντεζης και ο Παπανικολάου είναι εκτός. Ο Τιλί ακόμα δεν έχει προπονηθεί. Δεν ξέρουμε αν θα παίξει αύριο. Θα το δούμε τελευταία στιγμή. Ο Μιλουτίνοβ έκανε ένα κομμάτι της προπόνησης χθες. Ο ΜακΛίν ήταν στο νοσοκομείο δύο μέρες και δεν θα παίξει. Τα προβλήματα είναι πολύ μεγάλα. Παρόλα αυτά αυτοί που θα μείνουμε θα δώσουμε όλα και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ