EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Δεν παίξαμε την άμυνα που θέλαμε"

Σφαιρόπουλος: "Δεν παίξαμε την άμυνα που θέλαμε"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε στην παράταση από την Λαμποράλ Κούτσα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να δείχνει δυσαρεστημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του

" Ήταν ένα παιχνίδι περισσότερο επιθετικό παρά αμυντικό, δεν παίξαμε την άμυνα που θέλαμε να παίξουμε", ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα με την Λαμποράλ Κούτσα.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έμεινε ευχαριστημένος από την αμυντική προσήλωση των παικτών του κάτι που παραδέχθηκε μετά το τέλος του ματς στη Βιτόρια. "Απόψε για εμάς αυτό ήταν το πρόβλημα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε 48 πόντους, πολλοί από αυτούς ήταν εύκολοι, δεν πρέπει να δέχεσαι τέτοιους πόντους, ειδικά σε ματς εκτός έδρας.

Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την άμυνα μας, πήραμε προβάδισμα στο τελευταίο λεπτό, αλλά στο τέλος η Λαμποράλ Κούτσα πέτυχε κάποια κρίσιμα σουτ και το παιχνίδι πήγε στην παράταση. Στην παράταση η Λαμποράλ έκανε μεγαλύτερη προσπάθεια, εμείς κάναμε κάποια λάθη. Συγχαρητήρια στη Λαμποράλ.

Σίγουρα αυτή η ήττα μας πονάει, χάσαμε μια “μάχη” και θα πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας" ήταν τα λόγια του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Περάσοβιτς: "Όλοι έβαλαν το... λιθαράκι τους στη νίκη"

Ο προπονητής της Λαμποράλ Κούτσα, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, είπε τα εξής: "Πρόκειται για μία μεγάλη νίκη που μας μας δίνει αυτοπεποίθηση πως μπορούμε να ανταγωνιστούμε οποιαδήποτε ομάδα. Όλοι οι παίκτες μου είχαν συνεισφορά. Όλοι έπρεπε να βάλουν το... λιθαράκι τους να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Τώρα, συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι μας με τη Μάλαγα που θα μας δοκιμάσει σωματικά και ψυχικά".

Κοσέρ: "Είμαστε υπερήφανοι"

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Φαμπιάν Κοσέρ: "Ήταν ένα παιχνίδι ενάντια μιας μεγάλη ομάδας όπως ο Ολυμπιακός. Είμαστε υπερήφανοι για την προσπάθεια μας και την ενέργεια που βγάλαμε στο παρκέ, χάρη στους φιλάθλους και την υποστήριξη μας. Τους ευχαριστούμε".

Χάντερ: "Ήμασταν τραγικοί στην άμυνα"

Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού είπε τα εξής: "Ήμασταν τραγικοί στην άμυνα, δεν ήμασταν καθόλου καλοί, ενώ χάσαμε εύκολα σουτ, λέι απ… Γενικά ήμασταν τραγικοί. Ήρθαμε εδώ γνωρίζοντας πως δεν έπρεπε να παρασυρθούμε από το ρυθμό των αντιπάλων, αλλά αυτό ακριβώς συνέβη και χάσαμε. Υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας, δεν χρειάζονται άλλα λόγια, αλλά να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιωθούμε".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ