EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Δεν είναι εύκολο να νικήσεις στη Μαδρίτη"

Σφαιρόπουλος: "Δεν είναι εύκολο να νικήσεις στη Μαδρίτη"
EUROKINISSI

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στη σημασία της εκτός έδρας νίκης του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ Μαδρίτης και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση των παικτών του.

Ο Ολυμπιακός πέρασε από τη Μαδρίτη και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη επί της Ρεάλ δεν έκρυψε πως έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ενώ σημείωσε τον αυξημένο βαθμό δυσκολίας που είχε η επιτυχία της ομάδας του στην 22η "στροφή" της EuroLeague .

"Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της, δεν είναι εύκολο να κερδίσει κάποιος εδώ, ειδικά όταν ξέρουμε πως παλεύουμε για τα play off, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το ίδιο υψηλούς στόχους με εμάς και πολλές πιθανότητες να πάει στο Final Four, είναι ένα από τα φαβορί", είπε αρχικά ο ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες γι αυτή τη νίκη. Για να αναλύσουμε και λίγο το ματς, οι παίκτες μας είχαν τον έλεγχο του ματς μέσω της άμυνάς τους, γενικά μέσω της άμυνάς μας καταφέραμε να αποδιοργανώσουμε την επίθεση της Ρεάλ, το πιο σημαντικό είναι πως δεν τους επιτρέψαμε να παίξουν γρήγορα, να πάνε σε αιφνιδιασμούς και να κάνουν το παιχνίδι τους. Ξέραμε πως αν τους κρατούσαμε χαμηλά στο σκορ, θα είχαμε πιθανότητες να νικήσουμε. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο. Και στα 20 λεπτά. Περιμέναμε στο δεύτερο την αντίδραση της Ρεάλ, ήταν πολύ σημαντικό στο 34’, ήταν επάνω με έξι πόντους, δεν τα παρατήσαμε, συνεχίσαμε να παλεύουμε, παίξαμε καλή άμυνα και νικήσαμε".

Τέλος, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν παρέλειψε μα δώσει και πάλι "συγχαρητήρια στους παίκτες, έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμη, πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και όλα μπορούν να συμβούν. Καλή συνέχεια στον φίλο μου Πάμπλο Λάσο και τη Ρεάλ Μαδρίτης".

"ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ"

Ο Μίλαν Τόμιτς από την πλευρά του ανέφερε στην κάμερα της Νοva πως " πως πιστεύω πως κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι πλην των κενών διαστημάτων που είχαμε επιθετικά και μας πέρασε η Ρεάλ. Γενικά κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Έπαιξαν όλοι καλά και ο Τόμπσον και ο Ρόμπερτς και όλοι όσοι μπήκαν από τον πάγκο έπαιξαν πολύ καλά. Και στο σκοράρισμα και στην άμυνα. Παρόλο που ο Ντόντσιτς έβαλε πολλούς πόντους, παίξαμε καλά γενικά επάνω του, δεν δημιούργησε πολύ, είχε 1/6 τρίποντα, έβαλε δίποντα γιατί είναι πολύ καλός σκόρερ. Το καλό είναι πως σταματήσαμε τον Κάρολ, δεν έβαλε τα τρίποντα που συνήθως βάζει. Θεωρώ πως είχαμε τον έλεγχο του ματς για 40 λεπτά".

Σχετικά με την απόδοση του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος δεν σκόραρε, είπε: "Ο Σπανούλης ήταν καλό απόψε. Αν δείτε την άμυνα που έπαιξε, θα δείτε πως ήταν καλός, βοήθησε την ομάδα. Είχε 5 ασίστ, δεν σκόραρε, αλλά αυτό είναι ομάδα. Όταν δεν σκοράρει ο καλύτερος σου παίκτης και νικάς, αυτό σημαίνει ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ