EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Αξίζαμε τη νίκη"

Σφαιρόπουλος: "Αξίζαμε τη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ουνικάχα Μάλαγα (69-61), τονίζοντας πως η επικράτηση των "ερυθρολεύκων" ήταν δίκαιη.

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε με επιτυχία το εμπόδιο της Ουνικάχα Μάλαγα (69-61), κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στα πλέι οφ της Euroleague. Μιλώντας λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στη... δικαιοσύνη του αποψινού αγώνα, ενώ επεσήμανε πως η άμυνα που έπαιξε η ομάδα του ήταν αυτή που έφερε το "διπλό".

Μάλαγα, αποστολή: Γιάννης Σταυρουλάκης

" Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη σημερινή νίκη, παίξαμε πολύ καλά στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ελέγξαμε τον ρυθμό και παίξαμε εξαιρετική άμυνα. Κρατήσαμε πολύ χαμηλά τα ποσοστά των αντιπάλων μας, 33% στο δίποντο και 18% στο τρίποντο και αυτό είναι το κλειδί της νίκης. Υπήρξαν στιγμές που χάσαμε τη συγκέντρωση μας, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος γυρίσαμε σωστά τη μπάλα και πετύχαμε εύκολα καλάθια. Ξέραμε ότι η Μάλαγα είναι μια πολύ καλή ομάδα και είναι πραγματική ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως. Το γεγονός ότι έπαιξαν ένα ματς με τη Ρεάλ πριν μερικές ημέρες, αλλά και ο τραυματισμός του Μάρκοβιτς, τους στέρησε ενέργεια. Ως συμπέρασμα αξίζαμε τη νίκη, παίξαμε καλύτερα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα καλά και φτάσαμε στη νίκη", είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του, ο Μίλαν Τόμιτς επεσήμανε: " Εμείς είμαστε ομάδα, δεν μιλάμε ξεχωριστά για παίκτες. Είμαστε ομάδα, σήμερα ήταν ο Χάντερ, άλλο παιχνίδι θα είναι ο Ντάνστον και άλλο παιχνίδι κάποιος άλλος παίκτης. Το θέμα είναι πως παίζουμε ως ομάδα. Θεωρώ πως η Μάλαγα θα κερδίσει αρκετές ομάδες εδώ, μην ξεχνάμε, όμως, πως το TOP16 είναι ένα μίνι πρωτάθλημα τριών μηνών και στο τέλος μπορεί να μην σημαίνει τίποτα αυτή η νίκη μπορεί και πολλά".

"Νίκη μεγάλης σημασίας"

Από την πλευρά των παικτών, μίλησαν οι Κώστας Σλούκας και Ματ Λοτζέσκι, με τον πρώτο να τονίζει: " Σίγουρα είναι πάρα πολύ σημαντική νίκη, μεγάλη νίκη, αλλά δεν παύει να είναι η πρώτη νίκη στο TOP-16 και ακόμη έχει μακρύ δρόμο μπροστά μας. Πρώτος μας στόχος ήταν να τους περιορίσουμε και να μην βάλουν 70-80 πόντους. Ο Βασίλης ήταν πάρα πολύ καλός, όλες οι άμυνες ήταν προσαρμοσμένες επάνω του και όταν σταμάτησε να μοιράζει ασίστ, άρχισε να σκοράρει", και τον δεύτερο να προσθέτει:

" Μεγάλη νίκη για εμάς στην πρεμιέρα του ΤΟP-16. Ήταν η πρώτη νίκη του χρόνου, ήταν δύσκολο γιατί αυτές οι μέρες είναι λίγο περίεργες, αλλά αυτό που μετράει είναι πως πήραμε τη νίκη. Ο Οθέλο έκανε σπουδαίο παιχνίδι, ο Βασίλης μοίρασε πολλές ασίστ, αλλά θεωρώ πως πάνω από όλα κάναμε σπουδαία ομαδική δουλειά".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ