EUROLEAGUE

Σάσο Βεζένκοβ: "Θέμα χρόνου να μείνει ο Σάσα στον Ολυμπιακό"

Σάσο Βεζένκοβ: "Θέμα χρόνου να μείνει ο Σάσα στον Ολυμπιακό"
EUROKINISSI

Θέμα χρόνου είναι σύμφωνα με τον Σάσο Βεζένκοβ η παραμονή του Σάσα Βεζένκοβ στον Ολυμπιακό. "Του αρέσει ο Ολυμπιακός, τον θέλει ο προπονητής" είπε σε μέσο της Βουλγαρίας.

Σίγουρος ότι ο Σάσα Βεζένκοβ θα μείνει στον Ολυμπιακό δήλωσε σε βουλγαρική ιστοσελίδα ο Σάσο Βεζένκοβ, πατέρας του 25χρονου φόργουορντ που αυτή τη στιγμή είναι free agent αλλά συνεχίζει να προπονείται με τους Πειραιώτες και θα συνεχίσει να το κάνει έως τις 20 Ιουλίου.

" Του αρέσει η ομάδα πολύ και νομίζω πως θα μείνει. Ο προπονητής επίσης τον θέλει, είναι θέμα χρόνου πριν τα βρουν. Στη διάρκεια της πανδημίας έμεινε στο σπίτι για τρεις μήνες, δεν είχαμε δει ο ένας τον άλλο απ' όταν ήταν παιδί" δήλωσε ο Σάσο Βεζένκοβ στο bgdnes.bg και συνέχισε: " Θα συνεχίσει τις προπονήσεις έως τις 20 Ιουλίου. Στη συνέχεια θα έχουν διακοπή δέκα ημερών, πριν γυρίσουν στο γήπεδο. Δεν θα πάει στις ΗΠΑ φέτος, ο Ολυμπιακός έχει σπουδαίους σπεσιαλίστες στο θέμα της φυσικής κατάστασης".

Ο Βεζένκοβ είχε 4.9 πόντους πριν από την επιστροφή του Μπαρτζώκα και 10.4 με τον Έλληνα προπονητή, έπαιζε 11:34 πριν από εκείνον και 16:58 με εκείνον, είχε 4.9 ranking με τους Μπλατ - Κεμζούρα και 9.9 με τον Μπαρτζώκα. Η συνεργασία τους είναι αρμονική και όλα δείχνουν πως θα συνεχιστεί για τα επόμενα χρόνια .

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ