EUROLEAGUE

Ρίβερς: "Δεν θα ξεχάσω ποτέ ό,τι πετύχαμε το '97"

Ρίβερς: "Δεν θα ξεχάσω ποτέ ό,τι πετύχαμε το '97"

Ο Ντέιβιντ Ρίβερς δεν ξέχασε την επέτειο της κατάκτησης του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου του Ολυμπιακού στη Ρώμη, στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς τους φίλους των ερυθρολεύκων.

Ο Ολυμπιακός γιόρτασε την Παρασκευή 24 Απριλίου την επέτειο της κατάκτησης του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου του στη Ρώμη. Το 1997 οι ερυθρόλευκοι ανέβηκαν για πρώτη φορά στην κορυφή της Ευρώπης, κερδίζοντας στον τελικό την Μπαρτσελόνα. Ο Ντέιβιντ Ρίβερς ήταν ο κορυφαίος εκείνου του Final Four (και δη του τελικού με τους μπλαουγκράνα), δείχνοντας πως ακόμη και αυτή την εποχή, 23 χρόνια αργότερα, δεν έχει ξεχάσει όσα έγιναν στην ιταλική πρωτεύουσα.

Ο άλλοτε γκαρντ των ερυθρολεύκων έστειλε το δικό του μήνυμα προς όλους τους φίλους του Ολυμπιακού μέσω της σελίδας του στο Facebook, κάνοντας λόγο για σπουδαίες στιγμές που έζησε παρέα με τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

"Γεια σε όλους τους πιστούς υποστηρικτές του Ολυμπιακού σε όλο τον κόσμο. Ελπίζω να είστε όλοι ασφαλείς και υγιείς σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Θυμόμαστε το υπέροχο επίτευγμα που πετύχαμε αυτήν την ημέρα κερδίζοντας για πρώτη φορά τον τίτλο στην EuroLeague! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ενθουσιασμό στη διάρκεια αυτού του ταξιδιού. Όταν με ρωτάνε για αυτή την ένδοξη εποχή, το πρώτο πράγμα που μου έρχεται πάντα στο μυαλό (από την εμπειρία μου) είναι με πόσο πάθος δείξατε όλοι την επιθυμία σας για να γίνουμε πρωταθλητές της EuroLeague.

Είτε γνώρισα έναν από εσάς τυχαία είτε σε ένα σύνολο, όλοι, πάντα εκφράζατε την αγάπη και τη δέσμευσή σας για να οδηγήσετε την ομάδα προς τη μεγαλύτερη επιτυχία. Και το '97 δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος και ικανοποιημένος που βοήθησα όλους εσάς προκειμένου να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας να γίνετε Πρωταθλητές Ευρώπης! (μαζί με τους άλλους τίτλους που κατακτήσαμε)

Αν μιλάω σαν να ήσασταν όλοι στο γήπεδο μαζί μου, είναι γιατί έτσι ένιωσα εκείνη την περίοδο, όταν φωνάζατε μέχρι τους ουρανούς σε κάθε παιχνίδι (ακόμα και σε σύντομες στιγμές γι αυτό που θα κάναμε, γι αυτό που θα πετυχαίναμε), γιατί εγώ πάντα πιστεύω στο πάθος και την αγάπη που δείξατε για μας ως ομάδα. Και γι' αυτό δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που δημιουργήσαμε και μοιραστήκαμε ειδικά, το '97. Πράγματι η καλύτερη στιγμή για όλους σας. Όλοι σας αξίζατε αυτή τη χαρά!

Θα μπορούσα να γράφω και να μιλάω για ώρες για το '97, αλλά θα σταματήσω εδώ και απλά θα πω ότι έκανα αυτό που έκανα και ότι κάναμε αυτό που κάναμε, μόνο και μόνο χάρη σε εσάς και την εξαιρετικά μοναδική και ξεχωριστή υποστήριξη στην ομάδα. Εγώ δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Χαρούμενη επέτειο του '97!

Πραγματικά δικός σας για πάντα.

Ντέιβιντ Ριβερς"

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ