EUROLEAGUE

Προπονήθηκαν με την ομάδα Σπανούλης και Παπανικολάου

Προπονήθηκαν με την ομάδα Σπανούλης και Παπανικολάου

Οι Βασίλης Σπανούλης και Κώστας Παπανικολάου προπονήθηκαν μαζί με την ομάδα. Όλα δείχνουν πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα επιστρέψει στο ματς κόντρα στην Νταρουσάφακα.

Ο Ολυμπιακός την Τρίτη (7/3) ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής της EuroLeague, με τους Πειραιώτες την Παρασκευή (10/3, 21:45) να υποδέχονται στο ΣΕΦ την Νταρουσάφακα.

Στην προπόνηση του Ολυμπιακού επέστρεψαν τόσο ο Βασίλης Σπανούλης, όσο και ο Κώστας Παπανικολάου. Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και τον τραυματισμό του (13/2 στην Ρόδο) στον δεξί προσαγωγό, αισθάνεται καλά και το ζητούμενο είναι να βρει αγωνιστικό ρυθμό. Όλα, πάντως, δείχνουν πως ο Λαρισαίος γκαρντ θα επιστρέψει στην δράση στο ματς κόντρα στην Νταρουσάφακα.

Όσον αφορά τον Κώστα Παπανικολάου, ο Έλληνας φόργουορντ έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στα πλευρά, αισθάνεται καλύτερα και είναι δεδομένη η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση στο ματς κόντρα στην Νταρουσάφακα, έχοντας μείνει εκτός (για προληπτικούς λόγους) από το πρόσφατο παιχνίδι των "ερυθρολεύκων" στο ΣΕΦ απέναντι στο Λαύριο.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ