EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Θα ήταν άδικο να χάσουμε"

ÑÅÁË - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÑÅÁË - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης εξήγησε πώς ο Ολυμπιακός "άλωσε" τη Μαδρίτη, αλλά φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους μετά τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν στάθηκε στην προσωπική του απόδοση.

"Τον Γενάρη έκανα 2-3 παιχνίδια που ήταν παρωδία. Δεν το έχω συνηθίσει. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και θα ήταν άδικο να το χάσουμε", είπε ο Γιώργος Πρίντεζης στην κάμερα, όταν του είπαν πως θα έχει συνηθίσει να είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του.

Όσον αφορά την αγωνιστική κρίση που πέρασε ο Ολυμπιακός τον Ιανουάριο, είπε: "Αδικούσαμε τον εαυτό μας. Φαινόταν όταν η άλλη ομάδα έπαιρνε ένα αβαντάζ, τα παρατούσαμε. Πετύχαμε μία πολύ μεγάλη νίκη επί της Φενέρ. Ετσι είναι η Ευρωλίγκα. Καμία ομάδα δεν γίνεται να μην έχει τα πάνω και τα κάτω της. Και απόψε που νικήσαμε, δεν άλλαξε κάτι. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε".

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για να πάρει το πλεονέκτημα έδρας, αλλά ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε πως "έχει αρκετό δρόμο η Ευρωλίγκα. Είναι πολύ μεγάλη και δύσκολή. Κάναμε μία πολύ καλή νίκη, είναι σημαντικό να έχουμε την ισοβαθμία, αλλά μέχρι εκεί".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ