EUROLEAGUE

Πρίντεζης στους 103,3: "Οι απουσίες μάς συσπειρώνουν"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ×ÉÌÊÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - KHIMKI / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ×ÉÌÊÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - KHIMKI / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στον Sport24Radio 103,3 μετά τη νέα σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Βαλένθια για τη δέκατη αγωνιστική της EuroLeague.

Λίγα λεπτά μετά το διπλό ρεκόρ καριέρας που έκανε στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βαλένθια, ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στον Sport24Radio 103,3 και τον ανταποκριτή του σταθμού στην Ισπανία για την ομάδα του που δεν σταματά να συναρπάζει και να καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τα αγωνιστικά της προβλήματα.

Για τις οκτώ νίκες του Ολυμπιακού σε 10 αγώνες στην Ευρωλίγκα που τον φέρνουν στην κορυφή της κατάταξης: “Είναι πολύ σημαντικό ότι κερδίζουμε . Δεν μπορώ να πω ότι παίζουμε καταπληκτικά. Είναι όμως σημαντικό πως, είτε είμαστε σε καλή μέρα, είτε σε μέτρια, είτε σε κακή, καταφέρνουμε να κερδίζουμε και να συνεχίζουμε. Η Ευρωλίγκα είναι ένας μαραθώνιος και κάθε νίκη που παίρνουμε είναι πολύ σημαντική, δεδομένων και των προβλημάτων που έχουμε”.

Για το αν οι απουσίες που αντιμετωπίζουν, κρατούν τους “ερυθρόλευκους” σε εγρήγορση: “Είναι πολύ σημαντικές και οι 3 απουσίες που αντιμετωπίζουμε. Ο Σπανούλης έκανε κάποιες προπονήσεις, αλλά από την στιγμή που δεν νιώθει 100% έτοιμος, καλά έκανε και προφύλαξε το πόδι του . Οι απουσίες μας συσπειρώνουν. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Λείπουν ο Σπανούλης που είναι υπέρ-βασικός, και ο Μάντζαρης και ο Αγραβάνης που είναι πολύ σημαντικά γρανάζια για την ομάδα. Γι΄αυτό απαιτείται ακόμη μεγαλύτερη πνευματική συγκέντρωση, που θεωρώ ότι την είχαμε”.

Για την φιλοσοφία της ομάδας: “Έχω πει και παλαιότερα ότι είναι σημαντικό να παλεύεις και να δίνεις το 100%. Μπορεί κάποια μέρα ατομικά και ομαδικά να μην βρεθούμε στην καλύτερη κατάσταση. Αυτό συμβαίνει. Η Ευρωλίγκα είναι μαραθώνιος. Είναι σημαντικό να είσαι σωματικά και πνευματικά έτοιμος και ακόμη και αν χάσεις, όταν την επόμενη πας στο σπίτι σου και δεις το βίντεο να ξέρεις ότι έδωσες τον καλύτερό σου εαυτό, αλλά δεν σου βγήκε. Αυτό συμβαίνει. Είναι ανθρώπινο. Θα συνεχίσεις στο επόμενο παιχνίδι και θα είσαι πιο συγκεντρωμένος και δυνατός, ώστε να αντιδράσεις”.

Για το πως διαχειρίζονται το αγωνιστικό πρόγραμμα:Κανείς δε πανηγυρίζει. Κανείς δεν έχει εφησυχάσει. Ξέρουμε ότι η Ευρωλίγκα έχει μέλλον και ότι η χρονιά είναι μεγάλη σε διάρκεια γενικά . Η χρονιά είναι επίπονη. Υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια. Όπως πέρσι, έτσι και φέτος δείχνουμε ότι δεν κάνουμε κοιλιά. Είμαστε συγκεντρωμένοι πνευματικά και σωματικά σε κάθε αγώνα. Σίγουρα χάνουμε και κάποια παιχνίδια. Είναι σημαντικό όμως ότι δεν έχουμε σκαμπανεβάσματα ως ομάδα και είμαστε έτοιμοι ανεξαρτήτως αντιπάλου”.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ