EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Στόχος να μπούμε στα Playoffs της EuroLeague"

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Σάσα Βεζένκοβ μίλησαν εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, από το Μέτσοβο, όπου ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Σάσα Βεζένκοβ τέθηκαν ενώπιον της κάμερας της BWIN και μίλησαν για την επιστροφή στα γήπεδα, τον βαθμό ετοιμότητας που υπάρχει στον Ολυμπιακό μετά από τρεις εβδομάδες προπονήσεων, τα "θέλω" του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά και τους στόχους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο υπαρχηγός των ερυθρολεύκων δήλωσε: "Δεν είναι εύκολο, όχι μόνο για τους αθλητές. Είναι πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει για όλους. Νομίζω είναι η πρώτη φορά που οι ομάδες ξεκινούν και πέρα από την ατομική ή ομαδική επιτυχία που όλοι επιδιώκουν, στο μυαλό όλων είναι η υγεία και η ασφάλεια των δικών του ανθρώπων. Ελπίζω ο πλανήτης να καταφέρει να ξεμπερδέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό. Ακόμη είναι νωρίς να μιλήσουμε για τη σεζόν. Όλοι έχουν καταλάβει τον ρόλο τους και ξέρουν πώς μπορεί ο καθένας να βοηθήσει την ομάδα. Κι ο κόουτς βοηθάει πολύ σε αυτό, για να ξέρει ο καθένας τι πρέπει να προσφέρει στο σύνολο και να βοηθήσει από το δικό του πόστο" και συνέχισε:

"Το σημαντικότερο είναι να είμαστε υγιείς, να μην έχουμε απουσίες. Σε αυτές τις προπονήσεις, η βαρύτητα έχει δοθεί στο πίσω μέρος του γηπέδου, στο πώς είμαστε στην άμυνα. Σε ό,τι αφορά στην επίθεση, στο πώς θα έχουμε τις κατάλληλες συνεργασίες, να παίζουμε ομαδικά και να βρίσκουμε τον ελεύθερο παίκτη. Η χρονιά θα είναι περίεργη γιατί υπάρχει ανασφάλεια για όλους. Θεωρώ ότι θα έχουμε μια ομάδα που θα παλεύει σε κάθε αγώνα, ρεαλιστικός στόχος είναι να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να πάμε στα Playoffs και να διεκδικήσουμε μια θέση στο Final Four".

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δήλωσε πως "το διαφορετικό είναι ότι όλοι είμαστε πολύ καιρό εκτός δράσης. Έχουν περάσει οκτώ μήνες χωρίς αγώνα ουσιαστικά. Από εκεί και πέρα, τα πράγματα είναι όπως πέρσι. Δουλεύουμε σκληρά και προπονούμαστε για να είμαστε έτοιμοι σε όλους τους τομείς. Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι, όταν πρέπει" και συνέχισε αναφορικά με την επόμενη σεζόν: "Η ομάδα θα παίζει πάντα σκληρά. Έχουμε δεθεί με όλα τα παιδιά, πολύ γρήγορα, οπότε πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Αυτό που κοιτάμε είναι η άμυνα περισσότερο, πώς θα δίνουμε τις βοήθειες και σε ατομικό επίπεδο. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για αποτυχίες και για το πού βάζουμε τον πήχη. Η σεζόν θα είναι πολύ περίεργη, πρέπει να είμαστε όλοι υγιείς και προσεκτικοί".

Τέλος, ο Σάσα Βεζένκοβ ανέφερε πως "χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο προσαρμογής γιατί για τεσσερισήμιση μήνες ήμασταν εκτός παρκέ. Πιστεύω ότι με καλή διάθεση, σκληρή δουλειά και γρήγορη προσαρμογή, όλα θα πάνε καλά. Χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο χρόνο για να δεθούμε γιατί υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά, ώστε όλοι να είμαστε στο ίδιο σημείο. Πιστεύω ότι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι θα είμαστε έτοιμοι. Υπάρχει χρόνος μέχρι τότε, έχουμε χρόνο για να δουλέψουμε. Ο κόουτς θέλει σκληρή άμυνα, όσον αφορά στην επίθεση να πασάρουμε την μπάλα και να ανοίγουμε το παιχνίδι. Όλες οι ομάδες της EuroLeague έχουν δυναμώσει, δεν κοιτάμε μακροπρόθεσμα.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ