EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Πιο έτοιμοι σε σχέση με το πρώτο ντέρμπι"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ×ÉÌÊÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - KHIMKI / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ×ÉÌÊÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - KHIMKI / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πιο έτοιμος σε σχέση με τον αγώνα του πρωταθλήματος θα εμφανιστεί σύμφωνα με τον Γιώργο Πρίντεζη ο Ολυμπιακός στο αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική της EuroLeague.

Λίγοι στον Πειραιά θέλουν να θυμούνται τον αγώνα του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στο (άδειο λόγω τιμωρίας) Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο Ολυμπιακός ήταν απογοητευτικός στην πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League, ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό και ξεκίνησε στραβά τη σεζόν. Έκτοτε, βέβαια, πολλά έχουν αλλάξει στους "ερυθρόλευκους".

Αυτό υπογράμμισε και ο Γιώργος Πρίντεζης στις δηλώσεις που έκανε εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική της EuroLeague.

Αναλυτικά ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε:

Για την ήττα από την Μπαρτσελόνα:

" Ο κύριος λόγος ήταν πως είχαμε μια κακή ημέρα. Θέλουμε να ανακάμψουμε από αυτή την ήττα. Η EuroLeague είναι μαραθώνιος και δεν σου παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες. Ειδικά στο γήπεδό μας θέλουμε να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Μέχρι στιγμής είμαστε καλά, αλλά έχομε πολύ δρόμο ακόμη. Θέλουμε τη νίκη σε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε, για να πετύχουμε τον στόχο μας".

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό:

" Ίσως και να τους αδικεί το ρεκόρ τους. Την περασμένη εβδομάδα στηΒιτόριαέπαιξαν καλά. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια έχουν άλλη βαρύτητα και είμαστε έτοιμοι και υποψιασμένοι".

Για τη διαφορά σε σχέση με πρώτο ντέρμπι της χρονιάς:

" Είμαστε πιο έτοιμοι. Έχουμε μία λύση ακόμη στους κοντούς, τονΡόμπερτς, ο οποίος δεν είχε παίξει. ΟΒασίλης δεν είναι μαζί μας, ελπίζω να έρθει το συντομότερο. Είναι διαφορετικά παιχνίδια και σαν ομάδα πιστεύω ότι είμαστε αρκετά βελτιωμένοι".

Για τον κόσμο και αν το sold out προσθέτει πίεση:

" Παίζει ρόλο, γιατί στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν χωρίς κόσμο. Δεν υπάρχει πίεση, είναι χαρά μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που θα γεμίσει το γήπεδο και μακάρι όλα τα παιχνίδια να είναι έτσι, αλλά ξέρουμε ότι δεν είναι κάτι εύκολο. Θα μας δώσει έξτρα κίνητρο και ενέργεια.

Νομίζω ότι πρέπει να αντιδράσουμε. Δεν θέλουμε να έχουμε δεύτερη σερί ήττα στηνEuroLeague. Θέλουμε μία καλή και σταθερή πορεία όπως πέρυσι. Με τηνΜπαρτσελόνακαι τονΆρη δεν ήταν καλή η εμφάνισή μας και θέλουμε να αντιδράσουμε ".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ