EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Μας αξίζει που βρισκόμαστε στο Final Four"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε πως ο Ολυμπιακός αξίζει να βρίσκεται στο Final Four βάσει των εμφανίσεών του καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ υποστήριξε πως η ομάδα θα πάει στην Κωνσταντινούπολη για να το απολαύσει πάνω απ' όλα.

O Ολυμπιακός επικράτησε με 87-78 της Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ, έκανε το 3-2 στη σειρά των playoffs και πήρε την πρόκριση για το Final Four της Κωνσταντινούπολης.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Πρίντεζης, μιλώντας στους εκπροσώπους Τύπου, τόνισε πως οι "ερυθρόλευκοι" πήραν μία πανάξια πρόκριση, ενώ θα πάνε στην Πόλη για να το απολαύσουν πάνω απ' όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Μας αξίζει που βρισκόμαστε στο Final Four. Ήμασταν σοβαροί και είχαμε διάρκεια. Διαχειριστήκαμε πολύ καλά τις όποιες καταστάσεις φέτος. Είχαμε διάρκεια και συνέπεια στα playoffs. Ήταν παιχνίδια των προπονητών, των παικτών και των προσωπικοτήτων. Ήταν μεγάλο κατόρθωμα που βρεθήκαμε στην τρίτη θέση στη regular season".

Για τον στόχο στο Final Four: "Αυτή την στιγμή το επίπεδο της κούρασης είναι τεράστιο. Δίψα υπάρχει. Η διαφορά η δική μας σε σχέση με τις άλλες ομάδες είναι να πάμε με καθαρό μυαλό, λιγότερο άγχος και να πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε".

Για το γεγονός πως το Final Four γίνεται στην Κωνσταντινούπολη: "Το ότι γίνεται το Final Four στην Κωνσταντινούπολη, που ήταν ουσιαστικά η αρχή μιας πολύ όμορφης ιστορίας. Μας ξυπνάει όμορφες στιγμές, αλλά αυτό είναι πιο πολύ για τους φιλάθλους και τους δημοσιογράφους. Εμείς θα πάμε εκεί σαν να είναι ένα ακόμη Final Four. Θα πάμε να το απολαύσουμε. Η ομάδα είναι ομάδα, κι αυτό έχει αποδειχθεί εδώ και καιρό. Τα παιχνίδια που έκανε ο Βασίλης (σ.σ Σπανούλης) είναι εκπληκτικά. Ο καθένας ξέρει τον ρόλο του, ποιος θα κάνει τι".

Απ' την πλευρά του, ο Κώστας Παπανικολάου, τόνισε:

"Κατά καιρούς, όλα τα παιδιά έχουν βγει ένα βήμα μπροστά για να βάλουν το δικό τους λιθαράκι. Αυτό είναι η ομάδα, έτσι πορεύονται. Συγχαρητήρια σε όλους, έναν προς έναν για την καταπληκτική δουλειά που έγινε και γιορτάζουμε μία ακόμη πρόκριση σε Final Four.

Όπως είπα και μετά τη νίκη στο Game 4, θα ήμασταν πολύ αφελείς αν το αφήναμε να πάει χαμένο με τόσο κόσμο εδώ μέσα. Δόξα τω Θεώ δεν ήμασταν και τους κάναμε όλους χαρούμενους, αρχής γενομένης από τους προέδρους, που είναι τόσα χρόνια στην ομάδα και έχουν φέρει τόσες επιτυχίες. Αυτοί μας έχουν φέρει εδώ. Συγχαρητήρια στους οπαδούς μας και μας στήριξαν, είτε πήγαιναν καλά τα πράγματα είτε άσχημα. Συγχαρητήρια σε όλους, όσοι εργάζονται στα δίπλα γραφεία, σε όλους. Συγχαρητήρια στον κ. Μπαφέ που τον φωνάζω "πρόεδρο" γιατί κάνει πάρα πολλά πράγματα κάθε μέρα.

Το κακό είναι ότι σε μία νύχτα ή ένα κακό παιχνίδι, σταυρώνουμε κάποιον. Στα 35 του είναι εδώ και διαψεύδει τους πάντες. Παλεύει και μας δείχνει τον δρόμο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ