EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Μακάρι να ξαναβρεθούμε με τον Χάκετ"

Εurokinissi

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπάμπεργκ και στάθηκε στον Ντάνιελ Χάκετ που είχε την τιμητική του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί χρόνια πολλά στην ομάδα του.

Ο Γιώργος Πρίντεζης εξήγησε πώς ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπάμπεργκ κι ευχήθηκε στην ομάδα του για την συμπλήρωση 93 χρόνων από την ίδρυσή της, ενώ μίλησε και για τον Ντάνιελ Χάκετ .

Οι "ερυθρόλευκοι" στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της EuroLeague επικράτησαν της Μπάμπεργκ, καθώς απέφυγαν τις... παγίδες που έκρυβε η αναμέτρηση με την γερμανική ομάδα, η οποία δεν είχε να χάσει κάτι στο ΣΕΦ.

"Μια ομάδα απέναντι στον Ολυμπιακό παίζει χωρίς άγχος. Η Μπάμπεργκ είχε 43,5% στο τρίποντο, διαθέτει πολύ καλό ρόστερ και από αυτή στο παρελθόν έχουν βγει πολύ καλοί παίκτες, όπως είναι ο Ουαναμέικερ, ο Μέλι, ο Στρέλνιεκς που είναι στην ομάδα μας και πολλοί άλλοι. Η Μπάμπεργκ έχει πολύ καλό υλικό και διαθέτει αθλητικότητα. Όταν μία ομάδα έχει αθλητικότητα, μπορεί να μην έχει διάρκεια, αλλά σε κάποια παιχνίδια είναι ικανή να κάνει την ζημιά", τόνισε ο (υπ)αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος εν συνεχεία σημείωσε την σταθερότητα που είχε η ομάδα του στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού:

"Είχαμε διάρκεια στην απόδοσή μας παρά το γεγονός πως στο δεύτερο δεκάλεπτο χάσαμε λίγο την συγκέντρωσή μας. Παίξαμε αρκετές καλές άμυνες και βγάλαμε αιφνιδιασμούς, κάτι που όταν αγωνιζόμαστε στην έδρα μας, είναι πολύ σημαντικό".

Πρίντεζης: "Μακάρι να ξαναβρεθούμε με τον Χάκετ"
EUROKINISSI

Η αναμέτρηση, όμως, είχε κι ένα τιμώμενο πρόσωπο, τον Ντάνιελ Χάκετ που μετά την θητεία του στον Ολυμπιακό επέστρεψε στο ΣΕΦ πρώτη φορά ως αντίπαλος. "Όλοι αγαπάμε τον Ντάνιελ. Ήταν ένας πολύ καλός συμπαίκτης και μακάρι κάποια στιγμή να μπορέσουμε να ξαναβρεθούμε μαζί. Πιστεύω πως αξίζει να παίζει σε μεγάλες ομάδες. Πέρσι είχε έναν σοβαρό τραυματισμό και μας έλειψε πάρα πολύ. Χαιρόμαστε που είναι καλά και προσφέρει στην ομάδα του", τόνισε ο "Πριντ".

Ο Ολυμπιακός ανέβηκε στο 17-8 στην κατάταξη της EuroLeague παίρνοντας την 5η συνεχόμενη νίκη του, αλλά ακόμα δεν έχει φτάσει στο... ταβάνι του. "Έχουμε και άλλα περιθώρια βελτίωσης μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα", είπε ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ, ο οποίος αναφερόμενος στους Κιμ Τιλί και Μπόμπι Μπράουν τόνισε πως "είναι παίκτες που έχουν πολλά να δώσουν. Προσπαθούν να μάθουν την ομάδα. Η ομάδα μας διαθέτει πάθος και χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους μας, ώστε να κατανοήσουμε ακόμα καλύτερα τους ρόλους μας και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε".

Ο Ολυμπιακός πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε της EuroLeague έχει... αγκαλιάσει το πλεονέκτημα έδρας. Άραγε πόσο δύσκολο ή εύκολο είναι να παραμείνει συγκεντρωμένος στους στόχους του; Ο "Πριντ" είναι ξεκάθαρος: "Δεν έχει σημασία αν είναι εύκολο ή δύσκολο. Είναι κάτι που επιβάλλεται να κάνουμε. Θα υπάρξουν καλές και άσχημες μέρες. Τα παιχνίδια σαν αυτά με την Μπάμπεργκ είναι και τα πιο δύσκολα. Η Μπάμπεργκ είναι χαμηλά στην κατάταξη, αλλά είναι καλή ομάδα. Ήταν ένα από τα ύπουλα παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσουμε. Όταν υπάρχει το "πρέπει" μπροστά από κάποιο παιχνίδι, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις προβλήματα. Είναι σημαντικό ότι έχουμε διάρκεια και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι".

Τέλος, ζητήσαμε από τον Γιώργο Πρίντεζη να στείλει μία ευχή, καθώς συμπληρώνονται 93 χρόνια από την ίδρυση του Ολυμπιακού. Εκείνος αφού σάστισε για λίγο, καθώς οι... σφυγμοί ήταν ακόμα ανεβασμένοι από το ματς, είπε: "Μακάρι ο Ολυμπιακός να κατακτά συνέχεια τίτλους και ο αθλητισμός να είναι υγιής για όλους, ώστε ο κάθε φίλαθλος να χαίρεται την ομάδα του".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ