EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Η απόλυτη επιτυχία να είσαι στο Final Four"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για το Final Four, την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ και την επιλογή του στην καλύτερη πεντάδα της EuroLeague.

Η πρόκριση στο Final Four από μόνη της αποτελεί επιτυχία για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τον Γιώργο Πρίντεζη, δε, είναι η " απόλυτη επιτυχία", ειδικά έπειτα από το νέο σύστημα της EuroLeague. Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 στο πλαίσιο της Media Day των "ερυθρόλευκων", δηλώνοντας έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση της Κωνσταντινούπολης.

" Είχαμε μία πάρα πολύ καλή χρονιά, χωρίς πολλά σκαμπανεβάσματα. Ίσως να ηττηθήκαμε από κάποιες ομάδες που δεν το περιμέναμε, σε γενικές γραμμές όμως είχαμε σταθερότητα και διαχειριστήκαμε καλά τις καταστάσεις στις οποίες βρεθήκαμε. Δεν είναι εύκολο να βρισκόμαστε κάθε χρόνο στο Final Four" τόνισε ο Γιώργος Πρίντεζης.

" Το σημαντικό είναι ότι βρισκόμαστε πάλι στο Final Four, αυτό είναι η απόλυτη επιτυχία για εμάς" συνέχισε ο άσος του Ολυμπιακού, που τόνισε αναφορικά με τη δική του επιλογή στην καλύτερη πεντάδα της κανονικής περιόδου. " Αν μου το έλεγαν πριν από κάποια χρόνια ότι θα ήμουν στην καλύτερη πεντάδα της EuroLeague, ίσως να τους έλεγα τρελούς. Δούλεψα πολύ γι' αυτό και χωρίς τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου δεν θα ήμουν εκεί. Αν δεν έπαιζα σε μία καλή ομάδα δεν θα μπορούσα να βρεθώ εκεί".

Όσον αφορά τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ, ο Πρίντεζης είπε: " Έχουμε μπροστά μας μία πρόκληση που δεν ξέρουμε εάν θα τη ξαναβρούμε μπροστά μας. Πηγαίνουμε συγκεντρωμένοι, έτοιμοι και μακάρι να πάρουμε το κύπελλο, το θέλουμε πολύ". Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού πρόσθεσε ακόμα για την καλή παράδοση που έχουν οι "ερυθρόλευκοι" απέναντι στους Μοσχοβίτες: " Για να καταφέρουμε να τους κερδίσουμε πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Οποιαδήποτε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια είναι ατυχής. Μπορεί να μας κάνει κακό, δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε αυτό".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ