EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Η άμυνα είναι θέμα θέλησης"

Πρίντεζης: "Η άμυνα είναι θέμα θέλησης"
INTIME SPORTS

Ο πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στον απεσταλμένο του Sport24 Radio 103,3 στην Ισπανία, Μιχάλη Στεφάνου και την εκπομπή “103-101” με τον Στέφανο Τριαντάφυλλο.

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στον απεσταλμένο του Sport24 Radio 103,3 στην Ισπανία, Μιχάλη Στεφάνου και την εκπομπή “103-101” με τον Στέφανο Τριαντάφυλλο για την ήττα από τη Λαμποράλ Κούτσα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ήττα από την Λαμποράλ Κούτσα: "Ξέραμε ότι αν η Λαμποράλ μέσα στο γήπεδο της επιβάλλει τον ρυθμό της μέσα στο γήπεδο της είναι δύσκολο να την σταματήσεις. Θέλει να τρέξει και να βάλει εύκολα καλάθια. Είναι τραγικό ότι στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε 50 πόντους, δεν είναι αυτό που χαρακτηρίζει την ομάδα μας. Περισσότερο θέλω να μείνω εκεί. Ξέχωρα από την επίθεση, από το αν είμαστε σε καλή κατάσταση, από το θέμα της χημείας. Η άμυνα είναι θέμα θέλησης και πρέπει να παίζουμε καλά από το πρώτο παιχνίδι".

Για το αν πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός είναι μακριά από αυτό που μπορεί να βγάλει: "Θεωρώ ότι βελτιωνόμαστε, ασχέτως ότι σήμερα δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Προερχόμαστε από ένα πολύ δύσκολο ταξίδι και παίζαμε με μία ομάδα που είναι πολύ ταλαντούχα. Σίγουρα δεν αποτελεί δικαιολογία και πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ για να καταφέρουμε να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε εμείς".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ