EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Έχουμε κάνει συνήθεια να προσγειωνόμαστε ανώμαλα"

Πρίντεζης: "Έχουμε κάνει συνήθεια να προσγειωνόμαστε ανώμαλα"

Ο Πρίντεζης σχολίασε πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει συνήθεια να προσγειώνεται ανώμαλα όταν πάει για το κάτι παραπάνω, ενώ ο Τόμιτς τόνισε πως δεν έγινε κάτι τραγικό, αρκεί η ομάδα να αντιδράσει.

Ο Γιώργος Πρίντεζης έκανε την αυτοκριτική του μετά το τέλος της αναμέτρησης για την ήττα του Ολυμπιακού στο Μιλάνο, ενώ ο Μίλαν Τόμιτς αντιμετώπισε με ψυχραιμία το αρνητικό αποτέλεσμα, επισημαίνοντας πως οι "ερυθρόλευκοι" πρέπει να αντιδράσουν άμεσα. Οι δηλώσεις έγιναν στην κάμερα της NOVA.

Ο Γιώργος Πρίντεζης σχολίασε τα εξής αρχικά: "Όταν κάθεσαι και παινεύεσαι πως έχει την καλύτερη άμυνα και δέχεσαι 100 πόντους, τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω, δεν μπορείς να παίζεις έτσι. Έχουμε μία κακή συνήθεια στον Ολυμπιακό τα τελευταία πέντε χρόνια, πως όταν πάμε για το κάτι παραπάνω έχοντας αυτοπεποίθηση, προσγειωνόμαστε ανώμαλα. Πήγαμε για το κάτι παραπάνω, για την πρώτη θέση, αλλά χάσαμε με 100 πόντους. Πρέπει να καταλάβουμε πως τίποτα δεν είναι εύκολο, κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Είμαστε σε καλό δρόμο, δεν ήρθε η καταστροφή. Πέρσι ας μην ξεχνάμε πως δεν περάσαμε στα playoffs. Πρέπει να το ξεχάσουμε αυτό το ματς και πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα, γιατί έχουμε δύσκολο ματς με την Μπάμπεργκ.

Για το αν έχει τις αντοχές ο Ολυμπιακός να αντιδράσει: "Έχουμε τις αντοχές, γιατί να μην τις έχουμε; Έχουμε αντιδράσει καλά σε όλες τις ήττες μέχρι στιγμής. Έχουμε κάνει ήττες απέναντι σε ομάδες που έπρεπε να νικήσουμε, που υπήρχε το "πρέπει" όπως απέναντι σε Γαλατά, Μακάμπι και Αρμάνι, αλλά καμία ομάδα δεν θα πρέπει να παίρνουμε αψήφιστα. Μας άνοιξε η όρεξη για την πρώτη θέση, ειδικά μετά την ήττα της ΤΣΣΚΑ, είχαμε όλοι την διάθεση για την νίκη, αλλά προσγειωθήκαμε ανώμαλα".

Τόμιτς: "Δεν έγινε κάτι τραγικό, αλλά πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα"

Ο βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου, Μίλαν Τόμιτς, σχολίασε πως: "Είχαμε πει πως πρέπει να προσέξουμε το τρανζίσιον τους, γιατί παίρνουν αυτοπεποίθηση από εκεί. Δεν παίξαμε τίποτα στα τρία τελευταία δεκάλεπτα, με εξαίρεση το πρώτο. Χάσαμε ένα ματς, αλλά δεν έγινε κάτι τραγικό. Πρέπει να αντιδράσουμε με την Μπάμπεργκ.

Για τις ήττες απέναντι στις αδύναμες Αρμάνι και Γαλατάσαραϊ: " Δεν θα συμφωνήσω πως δεν είναι καλές ομάδες. Είναιπολύ καλές ομάδες. Η Αρμάνι είναι πολύ καλή ομάδα και τα αρνητικά αποτελέσματα την αδικούν. Έχει επιθετικό ταλέντο. Δεν είχαμε πει πως θα ήταν εύκολο τοματς. Παίξαμε καλά μόνο για ένα δεκάλεπτο. Η αντίδραση είναι πως δεν μπορούμε να κάνουμε ανάλυση. Έρχεται ματς με Μπάμπεργκ. Ψυχικά πρέπει να αντιδράσει ο κάθε παίκτης άνετα".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ