EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Έχουμε ελπίδες για playoffs, πρέπει να παλέψουμε"

Πρίντεζης: "Έχουμε ελπίδες για playoffs, πρέπει να παλέψουμε"

Ο Γιώργος Πρίντεζης ξεκαθάρισε πως οι "ερυθρόλευκοι" πρέπει να παλέψουν μέχρι το τέλος για τη διεκδίκηση μίας θέσης στα playoffs της EuroLeague. "Δεν έχει τελειώσει τίποτα", είπε ο Αντώνης Κόνιαρης.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Άλμπα στο ΣΕΦ και έμεινε ακόμα πιο μακριά από τη ζώνη της οκτάδας και τον στόχο των playoffs. Παρ' όλα αυτά, ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν κατηγορηματικός ως προς το αν αυτός ο στόχος έχει χαθεί, ξεκαθαρίζοντας τη σημασία που έχει να συνεχίσουν οι "ερυθρόλευκοι" να παλεύουν για να τον πετύχουν.

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: " Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε μια μεγάλη νίκη. Χρειάζεται ταπεινότητα και πειθαρχία. Να καταλάβει ο καθένας τι πρέπει να κάνει για να κερδίζει η ομάδα. Δεν είναι θέμα... ψηλώματος, δεν έχουμε και δικαίωμα να ψηλώσουμε. Είναι θέμα εικόνων και πώς μπορείς να είσαι χρήσιμος στην ομαδα και να έχεις μια σωστή χημεία. Παλιά μπορεί να μην παίζαμε καλά, αλλά κερδίζαμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα. Είναι λάθος να βλέπουμε μακριά. Ποτέ δεν βλέπαμε και δεν μπορούμε να το κάνουμε τώρα ειδικά. Δεν μπορούμε να λέμε ότι δεν υπάρχουν ελπίδες για playoffs. Υπάρχουν κατά την γνώμη μου και πρέπει να παλέψουμε".

Κλείνοντας, ο έμπειρος φόργουορντ είπε: "Είναι μια χρονιά με αλλαγές χωρίς να είναι δικαιολογία αυτό, αλλά δεν είναι εύκολο αυτό για τον παίκτη να αλλάζει φιλοσοφίες και συστήματα, αλλά έτσι είναι η δουλειά μας. Πρέπει να κάνει ο καθένας ό,τι καλύτερο μπορεί, για να βοηθήσει την ομάδα".

ΚΟΝΙΑΡΗΣ: "ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ"

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Αντώνη Κόνιαρη, ο οποίος είπε μετά το τέλος του αγώνα: "Η Άλμπα είναι μια ομάδα πολύ επιθετική, ειδικά στα πρώτα 10". Έπρεπε να το σταματήσουμε αυτό, αλλά δεν το κάναμε. Έχουμε δεχθεί πολλές φορές πάνω από 90 πόντους και πρέπει να το σταματήσουμε αυτό. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, αλλά δεν πρέπει να δέχεσαι τόσους πόντους σε ματς μπροστά στον κόσμο σου. Είναι δύσκολο να παίζεις με τόσες αλλαγές μέσα στην χρονιά. Ο κόουτς είχε μόλις δυο μέρες να μας δείξει πώς θέλει να πορευθεί. Είναι δύσκολο να βάλεις τις βάσεις σε 48 ώρες. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι αρκετά καλά, αλλά δεν είναι εύκολο όλοι να προσαρμοστούμε σε αυτά που θέλει ο προπονητής. Έπρεπε να έχουμε παραπάνω ενέργεια και διάθεση. Σκεφτόμουν και πριν πόσο δύσκολο είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε. Όπως, όμως, είπε και ο προπονητής μας, πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο την επόμενη προπόνηση σε αυτή τη διοργάνωση".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ