EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Είχαμε τον Σπανούλη και καθαρό μυαλό"

Πρίντεζης: "Είχαμε τον Σπανούλη και καθαρό μυαλό"
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Πρίντεζης... έβγαλε το καπέλο του στον Βασίλη Σπανούλη μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βαλένθια, ενώ ο Νίκολα Μιλουτίνοβ σημείωσε τη σημασία της επικράτησης των "ερυθρόλευκων".

Ο Βασίλης Σπανούλης έβαλε την υπογραφή του στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βαλένθια και ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε την συνεισφορά του αρχηγού του, ώστε η ομάδα τους να ανέβει στο 16-7 στην κατάταξη της EuroLeague.

"Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Στο τέλος του αγώνα είχαμε καθαρό μυαλό και πήραμε μία σημαντική νίκη για να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Πρέπει να βελτιώσουμε, όμως, κάποια πράγματα στην άμυνα, όπως είναι το «δύο εναντίον δύο». Ευτυχώς στο τέλος είχαμε καθαρό μυαλό και τον Βασίλη (σ.σ. Σπανούλη) και νικήσαμε", ανέφερε ο 33χρονος πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά την απώλεια Κυπέλλου, ο Γιώργος Πρίντεζης παρατήρησε πως "πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Χάθηκε ένας τίτλος που τον θέλαμε πολύ, όπως και ο κόσμος. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά, γιατί έρχονται κρίσιμα παιχνίδια και άλλοι τελικοί".

ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΒ: "ΚΑΘΕ ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ"

Πρίντεζης: "Είχαμε τον Σπανούλη και καθαρό μυαλό"
EUROKINISSI

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ από την πλευρά του ανέφερε πως "κάθε αναμέτρηση και νίκη είναι σημαντική. Πιστεύω πως ήμασταν ψυχολογικά έτοιμοι για το παιχνίδι και το δείξαμε στο γήπεδο. Η Βαλένθια είναι μία πολύ καλή ομάδα και για αυτό κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και να δουλέψουμε καλά για αυτό".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ