EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Δεν σε κάνουν υπερομάδα 1-2 σερί νίκες"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI

"Είναι σημαντικό να υπάρχουν πολλές επιλογές και καλό rotation, είπε ο Γιώργος Πρίντεζης εν όψει του αυριανού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. "Ανυπομονώ...", ήταν το σχόλιο του νέου Αμερικανού του Ολυμπιακού, Μπόμπι Μπράουν.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ συνεχίζεται, ο Σφαιρόπουλος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του (πλην φυσικά του Δημήτρη Αγραβάνη που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν) και προσπαθεί να προσαρμόσει τον Μπόμπι Μπράουν στο σύνολο. Ταυτόχρονα, ελπίζει πως οι πρωτοκλασάτοι παίκτες της ομάδας του θα κάνουν μια εμφάνιση ανάλογη των δυνατοτήτων τους, με τον Γιώργο Πρίντεζη να δηλώνει έτοιμος για την πρόκληση, αλλά και για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Μπόμπι Μπράουν με τα ερυθρόλευκα:

" Είναι έμπειρος παίκτης, έχει ποιότητα κι αυτό φάνηκε στο φιλικό με το Λαύριο. Προσαρμόστηκε, έδειξε κάποια καλά σημάδια και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει. Μακάρι να υπάρχουν πολλές επιλογές, είναι σημαντικό να υπάρχουν πολλοί παίκτες και σωστό rotation. Κάποια στιγμή που δεν είσαι αυτός που πρέπει, είναι σημαντικό να βρίσκεται κάποιος που θα δίνει λύσεις" σχολίασε ο Πρίντεζης για τον νέο συμπαίκτη του και εξήγησε πως οι πέντε σερί ήττες της ομάδας του απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν λένε πολλά: " Δεν αλλάζει κάτι αν κερδίσει κάποια ομάδα 1-2 ματς σερί, δεν είναι η μία υπερομάδα και η άλλη κακή. Αυτά τα ματς είναι πάντα ξεχωριστά ούτως ή άλλως".

Ο Μπόμπι Μπράουν, από την πλευρά του, δείχνει να ανυπομονεί για το πρώτο ντέρμπι αιωνίων της καριέρας του. Ο Αμερικανός μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στο ΣΕΦ και εξήγησε πως: " Είχαμε καλές προπονήσεις στη διάρκεια της εβδομάδας, παίκτες και προπονητές με βοηθούν να μάθω τα συστήματα και να προετοιμαστώ όπως πρέπει για το αυριανό ματς. Έχω παίξει σε αυτό το γήπεδο, έχω δει αγώνες αυτών των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ από την τηλεόραση, ξέρω την ατμόσφαιρα σε αυτά τα παιχνίδια, μου έχουν πει τι πρέπει να περιμένω σε μια αρένα σαν αυτή με τόσο πολύ κόσμο. Θα προσαρμοστώ και θα προετοιμαστώ γι' αυτό το παιχνίδι".

Ο Μπράουν αναφέρθηκε σε έναν συμπατριώτη του που έχει παρακολουθήσει πολύ, αλλά και σε έναν καλό του φίλο τον οποίο θα αντιμετωπίσει αύριο για πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο: " Ο Κέι Σι Ρίβερς είναι παίκτης που αλλάζει τα δεδομένα, τον έχω παρακολουθήσει και όταν αγωνιζόμουν στη Σιένα. Είναι ολοκληρωμένος, είναι παίκτης-κλειδί για την ομάδα του. Με τον Μάικ Τζέιμς μιλάμε κάθε μέρα, ανταλλάζουμε μηνύματα, ανυπομονώ να τον αντιμετωπίσω όπως κάνω τα καλοκαίρια που τον βλέπω πολύ συχνά".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ