EUROLEAGUE

Πας Ηράκλειο με Τσεντεβίτα; Κερδίζεις χρήματα!

Πας Ηράκλειο με Τσεντεβίτα; Κερδίζεις χρήματα!

Η επίσημη μπουτίκ της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού δημιουργεί ευκαιρίες και προσφορές για τους φίλους της ομάδας που θα δώσουν το "παρών" στην πρεμιέρα της ομάδας στη Κρήτη κόντρα στη Τσεντεβίτα.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στις 15 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης και τα "Δύο Αοράκια" για την πρεμιέρα της φετινής Ευρωλίγκας απέναντι στην Τσεντεβίτα και στο πλαίσιο των προσφορών για αυτό το παιχνίδι, το Official Olympiacos BC Store προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για τους φίλους του Ολυμπιακού στην Κρήτη.

Μοιράζει στους φίλους των πρωταθλητών Ελλάδας "χαρτονομίσματα", με τα οποία μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα από τις αγορές των επίσημων προϊόντων της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, σε κάθε εισιτήριο που προμηθεύονται οι φίλοι της ομάδας ηλεκτρονικά (είτε μέσω internet, είτε μέσω των καταστημάτων ΟΤΕ & ΓΕΡΜΑΝΟΣ) θα βρουν τυπωμένο και ένα ειδικό "χαρτονόμισμα-κουπόνι" των 10 ευρώ, το οποίο μπορούν να το εξαργυρώσουν με τις αγορές τους αξίας 50 ευρώ, την ημέρα του αγώνα, στον ειδικό χώρο διάθεσης των Επίσημων προϊόντων της ομάδας που θα στηθεί στο κλειστό "Δύο Αοράκια"!

Το Official Olympiacos BC Store θα βρίσκεται στο Ηράκλειο και σε αυτή την σημαδιακή στιγμή για τον Ολυμπιακό, έχοντας στις αποσκευές του πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για τους φίλους της ομάδας των ερυθρολεύκων.

Μείνετε συντονισμένοι…

Πας Ηράκλειο με Τσεντεβίτα; Κερδίζεις χρήματα!
Πας Ηράκλειο με Τσεντεβίτα; Κερδίζεις χρήματα!
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ