EUROLEAGUE

Παράκληση από Ολυμπιακό: δεν υπάρχουν εισιτήρια, μην έρθετε στην Πόλη

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι άνθρωποι της ομάδας του Ολυμπιακού παρακαλούν τους φιλάθλους τους να μην έρθουν στην Κωνσταντινούπολη αν δεν έχουν εισιτήρια, καθώς οι Πειραιώτες δεν θα πάρουν έξτρα εισιτήρια για τον τελικό.

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός παρακαλούν τους φιλάθλους τους να μην ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη για το Final Four, αν δεν έχουν εισιτήρια, καθώς δεν θα πάρουν "μαγικά χαρτάκια" για τον τελικό κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Νότης Ψιλόπουλος

Οι "ερυθρόλευκοι" ζητούν από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να μην πάρουν το ρίσκο να έρθουν στην Κωνσταντινούπολη, ελπίζοντας να βρουν κάποιο εισιτήριο, καθώς δεν υπάρχει κανένα διαθέσιμο και ούτε πρόκειται να πάρουν παραπάνω λόγω τελικού.

Παράκληση τους, όσοι δεν έχουν εισιτήρια, για λόγους ασφαλείας, να παραμείνουν στην Ελλάδα και να παρακολουθήσουν από την τηλεόραση τον τελικό της Κυριακής κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Επίσης, οι Πειραιώτες ζητούν από τους οπαδούς τους που βρίσκονται στην Πόλη, να είναι προσεκτικοί, διακριτικοί, ήρεμοι και να μην προκαλούν όταν κυκλοφορούν στους δρόμους, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ