EUROLEAGUE

Παπαπέτρου: "Θα παίξουμε για τον κόουτς και τον Κώστα"

Παπαπέτρου: "Θα παίξουμε για τον κόουτς και τον Κώστα"
EUROKINISSI

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου σημείωσε το έξτρα κίνητρο που έχει ο Ολυμπιακός για να πάρει τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα (15/3, 21:00) 26η "στροφή" της EuroLeague.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου σημείωσε τους κινδύνους που κρύβει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα (15/3, 21:00), αναφέρθηκε στην διαφαινόμενη απουσία του Κώστα Παπανικολάου και τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θέλουν να πάρουν τη νίκη για να την αφιερώσουν στον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

"Η Μπαρτσελόνα είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα. Ο ρυθμός είναι πολύ σημαντικός και πρέπει να έχουμε τον έλεγχό του. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό μας από την επίθεσή μας κυρίως. Πρέπει να ελέγξουμε τα λάθη μας και τις επιλογές μας. Πρέπει να είμαστε σκληροί στην άμυνα και να βάζουμε το κορμί μας σε κάθε φάση για να σταματήσουμε την Μπαρτσελόνα", είπε αρχικά ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος εν συνεχεία ρωτήθηκε για το αν θα παίξει και για τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος πάρα πολύ δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί:

"Όλη η ομάδα θα παίξει για τον Κώστα. Εννοείται πως θα έχω περισσότερο βάρος, καθώς παίζουμε στην ίδια θέση. Όλοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη".

Όσον αφορά το πώς ο Ολυμπιακός έχει ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών, είπε: "Το ρόστερ είναι πλήρης και γεμάτο. Όταν είμαστε όλοι υγιείς γνωρίζουμε πως υπάρχουν ανάσες για όλους. Αυτό πιστεύω πως φαίνεται. Η σεζόν είναι μεγάλη. Αυτό μπορεί να μην το καταλαβαίνει αρκετός κόσμος, αλλά υπάρχει κόπωση και αρχίζει να βγαίνει στα τελειώματα της σεζόν. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία και πρέπει να είμαστε όλοι φρέσκοι για να δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε".

Τέλος, ο Ιωάννης Παπαπέτρου ρωτήθηκε για το αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θέλουν τη νίκη και για να την αφιερώσουν στον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος την Τετάρτη (13/3) "έχασε" τον πατέρα του, Σάββα: "Σίγουρα. Μακάρι να είναι καλά αυτός και η οικογένειά του. Πρέπει να συνεχίσουμε ως ομάδα, γιατί αυτό επηρεάζει όλους μας. Θέλουμε να παίξουμε για τον κόουτς και να του αφιερώσουμε τη νίκη, αλλά είναι πολύ νωρίς για να σκεφτόμαστε όλα αυτά. Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι και όταν έρθει η νίκη, θα γίνει αυτό που πρέπει".

MAKΛΙΝ: "ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΤΙΛΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΟΥΝ"

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν από την πλευρά του παρατήρησε πως οι Καταλανοί "έρχονται εδώ για να παίξουν σκληρά παρόλο που δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για πάρουμε τη νίκη και το πλεονέκτημά έδρας στα playoffs της EuroLeague. Έχουν μεγάλα κορμιά, αλλά κι εμείς διαθέτουμε αθλητικούς ψηλούς. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε αυτό το αβαντάζ, όπως κι εκείνοι που έχουν μεγαλύτερα κορμιά".

Παπαπέτρου: "Θα παίξουμε για τον κόουτς και τον Κώστα"
EUROKINISSI

Τέλος , ο Αμερικανός σέντερ ρωτήθηκε για το πώς η ομάδα του ξεπέρασε τα ουκ ολίγα χτυπήματα της ατυχίας, αλλά και τους Κιμ Τιλί και Μπόμπι Μπράουν: "Έχουμε μεγάλο ροστέρ και παρά τις απουσίες που είχαμε, παίρναμε με νίκες. Δείξαμε πως έχουμε βάθος. Η επιστροφή του Κιμ μάς έχει βοηθήσει πολύ. Δίνει πολλή ενέργεια, παίζει καλή άμυνα και σκοράρει. Ο Μπράουν είναι πολύ επιθετικός και μας έχει βοηθήσει πολύ. Θα συνεχίσουν και οι δύο να μας βοηθούν".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ