EUROLEAGUE

Παπαπέτρου: "Σέντερ μόνο στο playstation"

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είχε όρεξη για πλάκα, όμως η αλήθεια είναι ότι το σχήμα δίχως πραγματικό σέντερ βοήθησε τον Ολυμπιακό να νικήσει. Κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος μετά το ματς.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε χωρίς σέντερ στην μισή τελευταία περίοδο, όμως σε εκείνο το σημείο άλλαξε τη ροή του αγώνα . Ο Παπανικολάου και ο Παπαπέτρου έπαιξαν το ρόλο του... ψηλού και τα κατάφεραν με το παραπάνω.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου εξήγησε στην κάμερα της Nova ότι " σε εκείνο το σημείο παίξαμε ο ένας για τον άλλον. Ηταν μια ομαδική προσπάθεια, είχαμε καρδιά και το δείξαμε στο γήπεδο", είπε και θυμήθηκε πότε βρέθηκε ξανά σε θέση σέντερ: " Έχω παίξει πεντάρι στο playstation. Το πλάνο μας ήταν εξαιρετικό, κάναμε καλές επιλογές στο τέλος".

Και ολοκλήρωσε: " Ηταν πολύ δύσκολο ματς, ειδικά μετά την ήττα από την Μπάμπεργκ και θέλαμε να γυρίσουμε στις νίκες. Μάθαμε το μεσημέρι ότι ο Γιώργος Πρίντεζης δεν θα παίξει, ξέραμε ότι ο καθένας έπρεπε να δώσει το κάτι παραπάνω. Είχαμε προετοιμαστεί σωστά, ψυχολογικά και αγωνιστικά. Μας λείπουν παίκτες, αλλά ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίζει και αυτό κάναμε σήμερα, δίνοντας παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι, όμως στο τέλος χαλαρώσαμε λίγο και κάναμε λάθος επιλογές. Τέλος καλό, όλα καλά, αυτά είναι μαθήματα για το μέλλον".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ