EUROLEAGUE

Παπαπέτρου: "Πάντα έτοιμος για τα μεγάλα παιχνίδια"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ και το "μέταλλο" που έδειξαν οι "ερυθρόλευκοι" στη σειρά με την Εφές.

Πάντα έτοιμος για τα μεγάλα παιχνίδια δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, μιλώντας στο Sport 24 Radio 103,3 και στο πλαίσιο της καθιερωμένης Media Day του Ολυμπιακού, τέσσερις ημέρες πριν από τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ στην Κωνσταντινούπολη. Ο νεαρός φόργουορντ μίλησε ακόμα για το νέο format της EuroLeague, τη σειρά με την Αναντολού Εφές, την απουσία του Ματ Λοτζέσκι και τον ενθουσιασμό που αισθάνεται ενόψει του Final Four.

" Όταν ξεκίνησε η σεζόν ξέραμε ότι είναι το πιο δίκαιο και δύσκολο format, οπότε η παρουσία μας στο Final Four μας κάνει πολύ περήφανους, επειδή δείξαμε ότι και με αυτό το format είμαστε πάλι στην κορυφή" τόνισε αρχικά ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που μίλησε και για τη συνάντηση που είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού λίγο πριν από το καθοριστικό τέταρτο παιχνίδι στο Αμπντί Ιπεκτσί.

" Πιστεύω πιο πολύ στις πράξεις και όχι στα λόγια. Το θέμα είναι ότι όλα όσα ειπώθηκαν σε εκείνη τη συνάντηση μεταφέρθηκαν και στο γήπεδο. Η θέληση που δείξαμε στο τέταρτο παιχνίδι ήταν τεράστια. Ήταν κάτι που έδειξε το μέταλλο της ομάδας” δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ, που πρόσθεσε για την απώλεια του Ματ Λοτζέσκι και το δικό του ρόλο: " Ο Ματ είναι μεγάλη απώλεια. Εγώ πάντως είμαι πάντα έτοιμος και προετοιμάζομαι για μεγάλα παιχνίδια και μεγάλες στιγμές".

Πόσο μεγάλη είναι η πίεση σε ένα παιχνίδι σαν αυτό με την ΤΣΣΚΑ; " Αυτά είναι τα παιχνίδια που περιμένεις. Όσοι μιλούν για άγχος και πίεση δεν καταλαβαίνουν πόσο χαρούμενο σε κάνει το να βρίσκεσαι σε ένα Final Four" υπογράμμισε ο Παπαπέτρου. " Αυτό το παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό από τα δύο που χάσαμε στην κανονική περίοδο. Ξέρει πως παίζουμε η ΤΣΣΚΑ κι εμείς ξέρουμε πως παίζουν αυτοί. Το παιχνίδι θα κριθεί στη θέληση. Η ΤΣΣΚΑ έχει πολύ ταλέντο επιθετικά και δεν πρέπει να την αφήσουμε να ανοίξει το σκορ”.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ