EUROLEAGUE

Παπαπέτρου: "Νίκες εντός για να πάμε στο Βελιγράδι"

Παπαπέτρου: "Νίκες εντός για να πάμε στο Βελιγράδι"
EUROKINISSI

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανανέωσε το blog του στη EuroLeague και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νίκη επί του Παναθηναϊκού, στην προσθήκη του Μπόμπι Μπράουν και στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Λίγες ώρες πριν από το ματς με τη Μπάμπεργκ (09/03, 21:00, Live Blog από το Sport24.gr, Novasports 1), ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανανέωσε το blog του στη EuroLeague κι αφού σχολίασε τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού , αναφέρθηκε στον Μπόμπι Μπράουν, στο ρόστερ του Ολυμπιακού και στο πόσο σημαντική είναι πλέον η παρουσία του κόσμου των "ερυθρόλευκων" στο ΣΕΦ.

Για τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ανέφερε: " Όπως πιθανότατα ξέρετε, πήραμε μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού. Είναι πάντα συναρπαστικό να παίζεις στα ελληνικά ντέρμπι κι όλοι περιμέναμε κλειστό ματς. Πήραμε το προβάδισμα, νιώσαμε πως έχουμε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά θα έπρεπε να μην τους είχαμε επιστρέψει στο παιχνίδι, όπως έκαναν. Βρήκαν κάποιες λύσεις στην άμυνα που τους έδωσαν αιφνιδιασμούς. Ήμασταν αργοί στην επίθεση στο σημείο αυτό κι όχι μόνο τους επιτρέψαμε να... γυρίσουν, αλλά πίστεψαν πως θα μπορούσαν να νικήσουν. Έστειλαν το ματς στην παράταση, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε".

Ο διεθνής φόργουορντ έγραψε επίσης: " Υπογράψαμε τον Μπόμπι Μπράουν, που είναι μία εξαιρετική προσθήκη για εμάς. Είναι πολύ έμπειρος, σπουδαίο παιδί. Μπορεί να σκοράρει και να δημιουργήσει για τους άλλους, κάτι που σίγουρα μας έλειπε. Η εμπειρία του επίσης είναι δυνατή ενίσχυση για την ομάδα, άρα συνολικά νομίζω πως είναι μία μεγάλη προσθήκη για εμάς. Όσοι περισσότεροι καλοί παίκτες, τόσο το καλύτερο. Έχουμε πολλούς ικανούς παίκτες που μπορούν να βγουν μπροστά και σε κάθε παιχνίδι παίζουν καλά. Θα είναι δύσκολο για κάποιον από εμάς να έχει άσχημη ημέρα. Αλλά αυτό κάνει δυνατή την ομάδα. Ο καθένας μπορεί να βρεθεί σε άσχημο βράδυ, αλλά θα βρεθεί κάποιος να σε καλύψει, επομένως η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική.

Έχουμε πολλούς έμπειρους παίκτες, κι όσο περισσότεροι, τόσο καλύτερα. Με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού περάσαμε στα playoffs, επομένως ο στόχος τώρα είναι να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά. Κάναμε κάποιες κακές ήττες, αλλά κάναμε και μεγάλες νίκες, που μας επιτρέπουν να διεκδικήσουμε τον επόμενο στόχο μας. Το καλό με τη EuroLeague είναι πως το επόμενο ματς είναι συνήθως πιο σημαντικό από το προηγούμενο. Έχουμε ακόμα 6 ματς στη regular season, τα οποία πρέπει να τα προσεγγίσουμε σαν τελικούς. Ξέρουμε πόσο σπουδαίο είναι να παίζουμε μπροστά στους φιλάθλους μας. Είναι πολύ σημαντικό αν θέλουμε να φτάσουμε στο Final 4".

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έκλεισε το blog του γράφοντας: " Έχουμε τέσσερα ματς εντός και δύο εκτός -κόντρα σε ΤΣΣΚΑ και Ουνικάχα- αρχή γενομένης από το παιχνίδι με τη Μπάμπεργκ. Είναι ένα εντός έδρας ματς και πρέπει να προστατέψουμε το "σπίτι" μας. Έχουμε κάνει καλή δουλειά έως τώρα, αλλά αυτή τη στιγμή, είναι η ώρα να πάρουμε όλα τα ματς στο ΣΕΦ. Είναι πιθανό οι τέσσερις νίκες στα εντός έδρας ματς να μας δώσουν το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs κι αν εκεί πάρουμε ξανά τα παιχνίδια εντός, θα βρεθούμε στο Βελιγράδι. Κάτι που είναι ο επόμενος μας στόχος φυσικά. Αυτός είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Χρειαζόμαστε την ενέργεια τους, αυτή την έξτρα ώθηση που παίρνουμε όταν παίζουμε μπροστά τους. Πρέπει να "τραφούμε" από την ενέργεια αυτή και να πάρουμε την επόμενη νίκη, ξεκινώντας από τη Μπάμπεργκ την Παρασκευή".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ