EUROLEAGUE

Παπαπέτρου: "Να στείλουμε την σειρά πίσω στο ΣΕΦ"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε πως στόχος του Ολυμπιακού είναι πλέον να στείλει την σειρά σε πέμπτο ματς στο ΣΕΦ και αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας στο τρίτο παιχνίδι.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την ήττα του Ολυμπιακού στο τρίτο παιχνίδι της σειράς κόντρα στην Εφές. Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως πλέον στόχος των "ερυθρολεύκων" είναι να στείλουν την σειρά σε πέμπτο παιχνίδι στο ΣΕΦ.

Για το παιχνίδι: «Στα τελευταία λεπτά παλέψαμε και παίξαμε δυνατά και κάτι παραπάνω από μπάσκετ, δηλαδή ξύλο και να το πάμε στην κατοχή, στο σουτ, στο ριμπάουντ, κάτι που δεν κάναμε σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι».

Για την αδράνεια των παικτών του Ολυμπιακού στο μεγαλύτερο διάστημα: «Δεν υπάρχει δικαιολογία όταν έχεις να παίξεις ένα τέτοιο ματς, πρέπει να είσαι έτοιμος, όλοι ως ομάδα. Δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτό γιατί έχουμε ακόμα μία ευκαιρία για να νικήσουμε.

Εχουμε κερδίσει αρκετά ματς στις λεπτομέρειες. Μην ξεχνάμε τι έχει κάνει ο Ολυμπιακός στο παρελθόν. Πολλές φορές νικάς αν και δεν είσαι καλύτερος, είχαμε την ευκαιρία να κλέψουμε το παιχνίδι στο τέλος. Σίγουρα αδικήσαμε τους εαυτούς μας γιατί είχαμε μεγάλη κενά διαστήματα και η Εφές πήρε μεγάλη διαφορά».

Για το καθοριστικό Game 4: «Είναι άλλο ένα παιχνίδι για να συνειδητοποιήσουμε τι ευκαιρία έχουμε. Να το βάλουμε στο μυαλό μας, γιατί είναι μεγάλη ευκαιρία να στείλουμε τη σειρά πίσω στο ΣΕΦ».

Για το αν η ομάδα ξύπνησε μετά το επεισόδιο του Παπανικολάου με τον Μπράουν: «Μας ξύπνησε το επεισόδιο. Οταν βλέπεις τον συμπαίκτη σου να παλεύει, σε τρελαίνει. Μας ξύπνησε».

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ