EUROLEAGUE

Παπαπέτρου: "Να μην αφήσουμε την Μπαρτσελόνα να τρέξει"

BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και τον ανταποκριτή του σταθμού στη Βαρκελώνη, Μιχάλη Στεφάνου, ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα (3/11, 22:00), για την 5η αγωνιστική της EuroLeague (audio).

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Ιωάννης Παπαπέτρου, μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και τον Μιχάλη Στεφάνου, λίγο πριν την πρωινή προπόνηση των ερυθρόλευκων, για την αποψινή αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στο "Παλάου Μπλαουγκράνα", για την 5η αγωνιστική της EuroLeague.

Για το πως περιμένει τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, με δεδομένο ότι οι Καταλανοί μετρούν πέντε σερί ήττες σε Ισπανία και EuroLeague: "Περιμένουμε ότι η Μπαρτσελόνα θα βγάλει αντίδραση. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και με υψηλό τέμπο. Πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό και να ελέγξουμε τον αγώνα, όσο γίνεται μέσα από τις καλές επιθετικές επιλογές μας. Να μην αφήσουμε την Μπαρτσελόνα να τρέξει. Είναι η πρώτη ομάδα στην EuroLeague στο γρήγορο τέμπο παιχνιδιού".

Για τον ρυθμό που έχει ο Ολυμπιακός αυτή την εποχή: "Είναι πολύ καλό και θέλουμε να το διατηρήσουμε αυτό. Κάθε νίκη είναι πολύ σημαντική. Θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να παίζουμε καλό μπάσκετ. Είναι πολύ σημαντικό παρά τον αντίπαλο να συνεχίσουμε να παίζουμε το μπάσκετ που θέλουμε και ξέρουμε να παίζουμε".

Για το αν ο αποψινός αγώνας θα πάει πιο πολύ στη δύναμη: "Θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να πάμε το παιχνίδι στη δύναμη. Ο κύριος στόχος μας είναι να βγάλουμε την Μπαρτσελόνα από αυτό που θέλει να κάνει. Παρότι η Μπαρτσελόνα έχει κάποιες σερί ήττες είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα. Νομίζω πρέπει να τους κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ