EUROLEAGUE

Παπαπέτρου: "Λογικό να υπερασπιστείς τον συμπαίκτη σου"

Παπαπέτρου: "Λογικό να υπερασπιστείς τον συμπαίκτη σου"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για το περιστατικό στη φυσούνα του ΟΑΚΑ, το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, τους συμπαίκτες του και την Εθνική Ελλάδας.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου σχολίασε το περιστατικό με τον Κρις Σίνγκλετον στη φυσούνα του ΟΑΚΑ μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανααθηναϊκό Superfoods για την 24η αγωνιστική της EuroLeague, ενώ αναφέρθηκε στο συμβόλαιό του με τους "ερυθρολεύκους", αλλά και στην Εθνική ομάδα.

"Είναι κάτι που θα έκανε ο καθένας για να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του. Ήταν κάτι που ξεκίνησε μέσα στο παρκέ, νόμιζα ότι τελείωσε, αλλά συνεχίστηκε τελικά στη φυσούνα. Εγώ δεν ήθελα να ανάψουν τα αίματα και να γίνει κάτι χειρότερο, αλλά όταν βλέπεις να ανταλλάσσονται τέτοιες κουβέντες είναι λογικό να υπερασπιστείς την πλευρά του συμπαίκτη σου", είπε ο φόργουορντ του Ολυμπιακού στην εκπομπή "Pick & Roll" της Cosmote TV, ενώ αναφέρθηκε και σχέσεις του με τους συμπαίκτες του:

" Κάνουμε πολύ παρέα με τον Κώστα Παπανικολάου και εκτός παρκέ, είναι πολύ καλό παιδί, πολύ καλός χαρακτήρας. Καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο, ταυτίζεται το χιούμορ μας. Είναι μια πραγματική φιλία πέρα από την συνύπαρξη μας στο παρκέ. Η παρέα που έχουμε και το δέσιμο με όλα τα παιδιά είναι φοβερό. Ολο το τιμ, περνάμε πάρα πολύ ωραία. Πάμε πολύ συχνά ακάλεστοι στο σπίτι του άλλου, ανοίγουμε την πόρτα και μπαίνουμε μέσα. Βλέπουν και οι ξένοι το κλίμα που επικρατεί, την άνεση που υπάρχει. Όταν βλέπεις ότι κάνεις πλάκα σε κάποιον και δεν παρεξηγείται, όταν ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης είναι εντελώς ακομπλεξάριστοι και κάνουν παρέα μαζί μας που είμαστε πολύ νεώτεροι τους, τότε και οι ξένοι το βλέπουν κι αυτό και μπαίνουν στο κλίμα" .

Όσον αφορά το συμβόλαιο του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι είπε: "Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι έχουμε ακόμα πολύ καιρό μπάσκετ. Πρέπει να περάσουμε τους επόμενους μήνες με σκληρή δουλειά, συγκέντρωση και να κερδίσουμε τίτλους. Τα συμβόλαια και τα υπόλοιπα ανήκουν στο καλοκαίρι".

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το αν ενισχύσει τις προσπάθειες της Εθνικής στα "παράθυρα" του Ιουνίου και του Σεπτεμβρίου: "Είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα. Εχουμε τοποθετηθεί ως παίκτες του Ολυμπιακού. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Είναι τιμή η Eθνική ομάδα, είναι ευλογία και είναι ένα εντελώς διαφορετικό συναίσθημα. Δεν θέλουμε να πάρουμε μέρος στην διαφορά της EuroLeague με την FIBA, έχουμε τοποθετηθεί επίσημα, δεν έχω κάτι να προσθέσω".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ