EUROLEAGUE

Παπαπέτρου: "Δεν ήμασταν έτοιμοι"

Παπαπέτρου: "Δεν ήμασταν έτοιμοι"
EUROKINISSI

Στην έλλειψη αποφασιστικότητας, στην πνευματική ανετοιμότητα και στην αστοχία της ομάδας του απέδωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου την "βαριά" ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα, ενώ ο Τζαμέλ ΜακΛίν προσπάθησε να δώσει το σύνθημα αντεπίθεσης.

Η Μπαρτσελόνα "πάτησε" τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν την ομάδα του στην συντριβή.

"Δεν μπήκαμε σωστά και αποφασιστικά στο παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα επέβαλε τον ρυθμό της, κυνήγησε όλες τις μπάλες κι έδειξε πως το ήθελε περισσότερο από εμάς. Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί. Δεν ήμασταν όσο έτοιμοι έπρεπε, κυρίως πνευματικά. Είναι μία κακή ήττα που μπορεί να στοιχίσει, αλλά όπως δεν μένουμε στις μεγάλες νίκες, έτσι δεν πρέπει να μένουμε και στις ήττες", δήλωσε αρχικα ο φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Επίσης, ο Ιωάννης Παπαπέτρου παρατήρησε πως "η Μπαρτσελόνα μάς έδωσε αρκετά ελεύθερα σουτ, αλλά δεν ήμασταν εύστοχοι. Το σουτ μπορεί να είναι και θέμα ημέρας, αλλά έπρεπε να κυνηγήσουμε περισσότερο τα ριμπάουντ και αυτό μας στοίχισε".

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν από την πλευρά του ανέφερε πως "η Μπαρτσελόνα ήταν πιο επιθετική από εμάς. Δεν είχαμε ενέργεια να αντιδράσουμε. Είναι μία ήττα που μπορούμε να μάθουμε από αυτή. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ