EUROLEAGUE

Παπαπέτρου: "Δεν ακούμε τι λέει ο καθένας έξω από την ομάδα"

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε πως στον Ολυμπιακό δεν ακούνε το τι λέει ο καθένας έξω από την ομάδα και δήλωσε πως μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό άπαντες πείσμωσαν. Τόμιτς: "Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν περιθώρια για ήττες".

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μιλώντας για την νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα, τόνισε πως στο μεγάλο λιμάνι έχουν κλειστά τα αυτιά τους στα σχόλια που ακούγονται εκτός ομάδας.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως: "Είναι μια πολύ καλή συνέχεια μετά το διπλό επί της Φενέρ. Ήμασταν πολύ σοβαροί. Προσέξαμε περισσότερο τα ριμπάουντ στο δεύτερο μέρος. Κάναμε κάποιες ήττες, όλοι πέσανε πάνω μας, αλλά η ομάδα αντέδρασε. Δεν είναι ο Νοέμβριος μήνας για συμπεράσματα. Δεν ακούμε τι λέει ο καθένας απέξω, εμείς δουλεύουμε σκληρά. Είμαστε σε καλό δρόμο. Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, όλα τα παιδιά πεισμώσαμε και θέλαμε να αντιδράσουμε".

Τόμιτς: "Στον Ολυμπιακό δεν έχεις περιθώρια για ήττες"

Ο Μίλαν Τόμιτς από την πλευρά του σχολίασε πως: "Αμυντικά και επιθετικά ήμασταν καλοί σήμερα, θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο όμως στα ριμπάουντ. Όλα τα άλλα δούλεψαν τέλεια απόψε. Η νίκη επί της Φενέρ εκτός έδρας σου δίνει καλύτερη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση και στα κολλητά παιχνίδια δεν ξέρεις πως θα πάνε.

Όλοι οι παίκτες από πέρυσι έχουν εμπειρίες, για τους παίκτες είναι ωραία να παίζουν συνέχεια και να μην κάνουν προπόνηση, για εμάς είναι δύσκολο. Όταν χάνεις ένα ματς πρέπει να αντιδράσεις. Η αντίδραση θα γίνει μέσα από τη δουλειά, έγινε αρκετές ώρες ανάλυση στο βίντεο, παρατηρήσεις και η ομάδα έπρεπε να αντιδράσει. Δουλέψαμε και στο γήπεδο. Στον Ολυμπιακό δεν έχεις περιθώρια για παραπάνω ήττες. Ο Μιλουτίνοφ έχει πολύ χώρο για βελτίωση και για να γίνει καλύτερος".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ