EUROLEAGUE

Παπαπέτρου: "Αναλαμβάνουμε την ευθύνη"

Παπαπέτρου: "Αναλαμβάνουμε την ευθύνη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του αναλαμβάνουν την ευθύνη για την ήττα, ενώ ο Ματ Λοτζέσκι σχολίασε πως η Μακάμπι έβαλε στον Ολυμπιακό πίεση από την αρχή του αγώνα

Οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Ματ Λοτζέσκι μίλησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Μακάμπι. Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του αναλαμβάνουν την ευθύνη για την ήττα, ενώ ο Αμερικανός σουτέρ στάθηκε στο γεγονός πως οι Ισραηλινοί έβαλαν πίεση στους Πειραιώτες από το ξεκίνημα του αγώνα.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε πως: "Χάσαμε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. Στο τέλος θέλαμε να τα δώσουμε όλα. Σουτάραμε πολλά σουτ απέξω. Δεν σκοράραμε, ίσως λόγω της πίεσης επειδή κυνηγούσαμε το ματς. Φάγαμε πολλά καλάθια στο ένας εναντίον ενός. Η Μακάμπι έχει πολλούς παίκτες για αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορέσαμε να τους σταματήσουμε. Τιμώρησαν τις βοήθειές μας. Ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς. Όταν τελειώνει το ματς βλέπεις πολλά που μπορείς να κάνεις διαφορετικά, αλλά δεν είναι το σωστό αυτό τώρα.

Και συνέχισε λέγοντας: "Σε δύο ημέρες παίζουμε πάλι. Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό ματς με την ΑΕΚ. Το έχω πει και μετά τις νίκες και μετά τις ήττες. Στο τέλος φαίνεται πόσο πονάει η κάθε ήττα. Μπορεί να κάνεις 1-2 ήττες και να τερματίσεις πρώτος και να μη σε πονάει. Από κάθε ήττα μαθαίνουμε. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει διαφορετικό στιλ. Θα χρησιμοποιήσουμε το ματς για να βελτιωθούμε. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και συνεχίζουμε".

Λοτζέσκι: "Mας έβαλαν αρκετή πίεση"

Ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στο ματς με 15 πόντους, δήλωσε: "Μείναμε πίσω από νωρίς. Χάσαμε πολλά σουτ. Δεν νομίζω πως παίξαμε τόσο άσχημα, όσο ότι χάσαμε κάποια καλά σουτ. Μας έβαλαν αρκετή πίεση. Είχαμε δύο δύσκολα παιχνίδια στη σειρά και είναι στενάχωρο που δεν τα καταφέραμε σήμερα. Μπορούμε όμως να ξεπεράσουμε αυτή την άσχημη ήττα. Έχουμε ένα παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ τώρα που δεν πρόκειται να είναι εύκολο".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ