EUROLEAGUE

Παπανικολάου σε Πρίντεζη: "Έχουμε μείνει εμείς κι εμείς, μη φύγεις κι εσύ..."

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ένα σπριντ του Γιώργου Πρίντεζη στην τελευταία φάση του αγώνα έφερε την ατάκα του Κώστα Παπανικολάου, για να αποτυπώσει πλήρως τη λειψανδρία που υπάρχει στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ, παρά τις πολλές απουσίες που ήδη υπήρχαν, κι αυτή που προέκυψε ( Νίκολα Μιλουτίνοβ) στη διάρκεια του αγώνα. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν υπέρβαση από θέμα ενέργειας και μαχητικότητας και επιβλήθηκαν της γαλλικής ομάδας, σε μία νίκη που τους διατηρεί στο κόλπο της οκτάδας.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι λειψή από αριθμητικής άποψης, δεν σταματάει όμως να διεκδικεί κάθε μπάλα και κάθε κατοχή, ακόμη κι όταν όλα έχουν κριθεί. Όπως έκανε ο Γιώργος Πρίντεζης στην τελευταία φάση της αναμέτρησης. Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού έτρεξε για να σώσει μια μπάλα, δίχως όμως να τα καταφέρει.

Το... ωραίο στην προκειμένη περίπτωση βέβαια ήταν η αντίδραση του Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος γύρισε στον συμπαίκτη του, με τον διεθνή φόργουορντ να του λέει πως " ρε μαλ*** έχουμε μείνει που έχουμε μείνει εμείς κι εμείς, μη φύγεις κι εσύ...".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ