EUROLEAGUE

Παπανικολάου: "Πληρώσαμε την πνευματική ανετοιμότητά μας"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στον απεσταλμένο του Sport24 Radio 103.3, Μιχάλη Στεφάνου, λίγη ώρα μετά τη βαριά ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα.

Λίγη ώρα μετά το φινάλε του αγώνα με την Μπαρτσελόνα , ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και τον απεσταλμένο του σταθμού στη Βαρκελώνη, Μιχάλη Στεφάνου, για τα κακώς κείμενα στην αποψινή αναμέτρηση και το λάθος που έκαναν οι "ερυθρόλευκοι" στο "Παλάου Μπλαουγκράνα".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 27χρονος φόργουορντ:

Για το τι έφερε τη συντριβή από την Μπαρτσελόνα: " Κάναμε ένα πάρα πολύ κακό παιχνίδι, δεν καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, όπως θέλουμε. Κάναμε πάρα πολλά λάθη, δίνοντας την ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα να "χτίσει" την αυτοπεποίθησή της μέσα από τα εύκολα καλάθια που έβαλε. Δεν ήμασταν πνευματικά έτοιμοι και το πληρώσαμε. Είναι μια γερή σφαλιάρα αυτή για εμάς. Καταλάβαμε ότι δεν έχει σημασία τι έχεις κάνει μέχρι τώρα, αλλά μόνο αυτό που έχεις εκείνη την ώρα μπροστά σου. Είναι ένα καλό μάθημα για εμάς, ένας οδηγός για τη συνέχεια".

Για την σκληράδα που έδειξε απόψε η Μπαρτσελόνα: " Θα ξαναπώ ότι δεν πρέπει να κοιτάς τι έχει κάνει ο αντίπαλος ή εσύ; Η Μπαρτσελόνα είναι ένας αντίπαλος πολύ υψηλού επιπέδου. Πήραμε ένα καλό μάθημα σε όλα τα επίπεδα, τόσο στο αγωνιστικό όσο και σε αυτό της ετοιμότητας. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε αντίπαλο κάθε εβδομάδα σαν να είναι όλα στο μηδέν".

Για τη συνέχεια, με Άρη και Παναθηναϊκό: " Δεν υπάρχουν περιθώρια για δεύτερες σκέψεις ή για κάτι παραπάνω. Έχουμε μπροστά μας έναν ημιτελικό, πρέπει να καθαρίσουμε το μυαλό μας και από αύριο να προετοιμαστούμε για τον Άρη και τη δύσκολη συνέχεια".

Για την αγάπη που εισέπραξε από τους φίλους της Μπαρτσελόνα: " Έχω πολύ καλές επαφές εδώ, μόνο φίλους. Αυτά μένουν σε έναν αθλητή μόλις τελειώσει την καριέρα του. Μου αρέσει πολύ να βλέπω τόσο οικεία πρόσωπα, να εισπράττω τόση αγάπη και εκτίμηση τόσο από τον κόσμο της Μπαρτσελόνα, όσο και από τα μέλη της".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ