EUROLEAGUE

Παπανικολάου: "Οι μεγάλες ομάδες κάνουν μεγάλες νίκες"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΛΕΙ ΟΦ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΛΕΙ ΟΦ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ICON

Ο Κώστας Παπανικολάου πιστεύει ότι θα αντιδράσει μετά το στραβοπάτημα στο ΣΕΦ και θα πετύχει τουλάχιστον μία νίκη στην Τουρκία απέναντι στην Εφές.

Ο Ολυμπιακός είδε την Αναντολού Εφές να του "σπάει" την έδρα και το δικαίωμα να πάρει την πρόκριση με δύο νίκες στο γήπεδο της, ωστόσο ο Κώστας Παπανικολάου δεν πτοείται από το στραβοπάτημα της Παρασκευής. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν καταφέρει και στο παρελθόν να γυρίσουν μία κατάσταση που είναι εις βάρος τους. Αυτό θα πρέπει να κάνουν και στους δύο αγώνες της ερχόμενης εβδομάδας στην Κωνσταντινούπολη.

"Θα ταξιδέψουμε στην Τουρκία για να κατακτήσουμε τουλάχιστον μία νίκη, αν όχι δύο. Ο αντίπαλός μας είναι αξιόλογος και στο δεύτερο παιχνίδι στάθηκε καλύτερα, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο μεγάλες ομάδες πρέπει να κάνουν μεγάλες νίκες και θα είμαστε απολύτως έτοιμοι γι' αυτό τη στιγμή που πρέπει" τόνισε ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού, μιλώντας στην εφημερίδα "Real News".

"Στο φινάλε του δεύτερου αγώνα δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, όμως δεν ωφελεί σε τίποτα να εστιάζουμε σε ό,τι έγινε και πάει. Σκοπός μας πλέον είναι να κοιτάξουμε μπροστά, αν δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε αυτοί που πρέπει στις επόμενες αναμετρήσεις. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε, ψυχή, καρδιά και μυαλό για να γυρίσουμε νικητές" πρόσθεσε ο Παπανικολάου.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ