EUROLEAGUE

Παπανικολάου: "Μας λύγισε η κούραση και η πίεση"

Παπανικολάου: "Μας λύγισε η κούραση και η πίεση"

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τα στοιχεία που δεν επέτρεψαν να έρθει η νίκη κόντρα στη Φενέρμπαχτσεs και τον φίλο του Κώστα Σλούκα.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στον απεσταλμένο του σταθμού στην Κωνσταντινούπολη Γιάννη Λαμπίρη για τα στοιχεία που δεν επέτρεψαν να έρθει η νίκη κόντρα στη Φενέρ και τον φίλο του Κώστα Σλούκα.

Για την εικόνα της αναμέτρησης: “Ήμασταν πάρα πολύ καλοί για 32 λεπτά, κάπου η κούραση, λίγο η πίεση της Φενέρ, λίγο ότι δεν είχαμε καθαρό μυαλό να καθορίσουμε κάποιες φάσεις, τους επέτρεψε να επιστρέψουν στο παιχνίδι. Εκεί μπήκε και ο κόσμος στο παιχνίδι, οι παίκτες πήραν ρυθμό και είχαμε διαφορετικό ματς. Παρόλα αυτά όλα τα παιδιά έκαναν αξιόλογη προσπάθεια. Συγχαρητήρια σε όλους για την υπερπροσπάθεια, παλέψαμε μέχρι το τέλος και δείξαμε χαρακτήρα γι” ακόμα μία φορά. Μία καλή εμφάνιση μέχρι ενός σημείου δεν συνδυάζεται με το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για το τρίτο δεκάλεπτο που έμεινε η Φενέρ στους επτά πόντους: “Τους κρατήσαμε στους επτά πόντους και τα λέει όλα. Κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε ξεκινώντας από την άμυνα. Στο ημίχρονο είχαμε δεχτεί 40 πόντους, κάτι που δεν άρεσε στον προπονητή μας. Θέλουμε να ξεκινάμε από την άμυνα για να τρέχουμε στο αιφνιδιασμό. Στη συνέχεια αλλάξαμε το τσιπάκι, κάναμε μια καλή προσπάθεια αλλά στο τέλος δεν είχαμε καθαρό μυαλό και τα ψυχικά αποθέματα να το τελειώσουμε”.

Για τον κίνδυνο να χαθεί η διαφορά: “Οι προπονητές το είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους για το πως θα καθοδηγήσουν το παιχνίδι. Σκοπός μας ήταν να κάνουμε φάουλ στον Ούντοχ που ήταν ο χειρότερος παίκτης της Φενέρ εκείνη τη στιγμή. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε κάποιο φάουλ εκτός φάσης που θα χρεωνόταν αντιαθλητικό ή θα έδιναν δύο εύκολους πόντους. Όπως και να έχει προχωράμε παρακάτω”.

Για το πλεονέκτημα έδρας: “Με την ίδια συγκέντρωση να προχωρήσουμε. Να δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις για να πετύχουμε τον στόχο μας, χωρίς να κοιτάμε τους άλλους. Με αυτό το σκεπτικό είχαμε καλά αποτελέσματα στο παρελθόν και αυτό ευελπιστούμε φέτος”.

Για τον Κώστα Σλούκα: “Χαίρομαι για τον Κώστα, είναι παραπάνω από φίλους μου. Έχουμε μεγαλώσει μαζί στις Εθνικές ομάδες. Του εύχομαι να συνεχίσει καλά. Κάνει σωστά τη δουλειά του, δίνει τα πάντα στο παρκέ και είναι εξαιρετικός παίκτης. Το γεγονός ότι δέχεται τόση αγάπη εδώ δείχνει πόσα προσφέρει στην ομάδα”.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ