EUROLEAGUE

Παπανικολάου: "Απολαμβάνω αυτή την ομάδα"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÂÁËÅÍÈÉÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / VALENCIA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÂÁËÅÍÈÉÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / VALENCIA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην κάμερα της NOVA για τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Βαλένθια, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον χαρακτήρα των "ερυθρολεύκων".

Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες, ο Ολυμπιακός κατάφερε να φύγει νικητής από τη Βαλένθια , με τον Κώστα Παπανικολάου να είναι εκ των διακριθέντων. Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε στην κάμερα της NOVA λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, εστιάζοντας στον χαρακτήρα και τη μαχητικότητα των "ερυθρολεύκων", που μένουν όρθιοι παρά τις αντιξοότητες.

" Από την αρχή της σεζόν, η ομάδα έχει τεθεί σε μία παράξενη κατάσταση με τους τραυματισμούς. Ψάχνουμε σε κάθε ματς διάφορους τρόπους και παίκτες να παίζουν σε 2-3 θέσεις. Αυτό που με κάνει να απολαμβάνω αυτή την ομάδα, είναι ότι ο καθένας κάνει το καλύτερο που μπορεί σε ο, τι του ζητηθεί. Μπορεί να μην το κάνει τέλεια, αλλά αυτή είναι η έννοια της ομάδας", ήταν η αρχική του τοποθέτηση για να προσθέσει πως " πάντα έχω πολλή όρεξη για μπάσκετ. Και πάλι όμως θέλω να σταθώ στην ομάδα. Αυτή η ομάδα μπορεί να εκμεταλλευτεί όποιον είναι στην καλύτερη στιγμή. Κοιτά ποιος είναι σε καλή μέρα, σε καλή θέση. Έτσι, σε κάθε παιχνίδι υπάρχει διαφορετικός πρωταγωνιστής. Το να μαρκάρεις τον Έρικ (σ.σ. Γκριν) είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ ευέλικτος, κάνεις το καλύτερο που μπορείς. Είναι εξαιρετικός παίκτης".

Για το κομμάτι της εμψύχωσης των παικτών μεταξύ τους, ανέφερε: " Αυτό είναι κάτι που ξεκινά από μέσα σου. Βγαίνει σε όλα τα παιδιά. Σε μία μεγάλη σεζόν, σίγουρα θα υπάρξουν πάρα πολλά εμπόδια. Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες σε βοηθούν να κρατάς καλό το κλίμα, να είμαστε όλοι αρμονικά μεταξύ μας".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ