EUROLEAGUE

Πάλι εκτός ο Παπανικολάου, μέρος της προπόνησης έκαναν Πρίντεζης - Τιλί

Πάλι εκτός ο Παπανικολάου, μέρος της προπόνησης έκαναν Πρίντεζης - Τιλί
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Κιμ Τιλί επέστρεψαν στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, όμως τα άσχημα νέα δεν έλειψαν, καθώς μπήκε πάλι στη λίστα με τους απόντες ο Κώστας Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου αγωνίστηκε την Παρασκευή κόντρα στον Πανιώνιο για την Stoiximan.gr BasketLeague και όλα έδειξαν πως θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου εν όψει της σειράς των play offs με την Ζάλγκιρις, όμως τα νέα ήταν καλά στην προπόνηση της Κυριακής (15/05). Ο Παπ έμεινε εκτός προγράμματος και υπάρχει προβληματισμός ως προς τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Τετάρτης (18/05, 21:15).

Ο 28χρονος φόργουορντ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο τούτη τη φορά και όχι στο δεξί που αντιμετώπιζε το πρόβλημα που τον κρατούσε εκτός δράσης. Τον ταλαιπωρεί δηλαδή τενοντίδα στο άλλο πόδι, γι αυτό και δεν προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το γεγονός αυτό "πάγωσε" τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και είναι σαφές ότι μπήκε πάλι στη λίστα με τους αμφίβολους για την αναμέτρηση (ή τις αναμετρήσεις) με την Ζάλγκιρις.

Σε ό,τι αφορά στον Γιώργο Πρίντεζη και τον Κιμ Τιλί, τα νέα ήταν καλά. Και οι δύο παίκτες έκαναν κανονικά το πρώτο μέρος της προπόνησης και λογικά από τη Δευτέρα (16/04) θα μπουν σε φουλ ρυθμούς. Με λίγα λόγια, όλα δείχνουν πως θα γυρίσουν στη 12αδα στη σειρά με την Ζάλγκιρις.

Από την πλευρά του, ο Γιάνις Στρέλνικς έμεινε εκτός προπόνησης - είχε χτυπήσει στη μέση της Τετάρτη (13/04) στο Λαύριο και δεν αγωνίστηκε με τον Πανιώνιο - και μοιάζει δύσκολο να προλάβει τον πρώτο προημιτελικό. Ο Λετονός θέλει όσο τίποτα άλλο να αγωνιστεί, ας μην ξεχνάμε ότι στην κανονική περίοδο είχε 30 συμμετοχές, δηλαδή δεν είχε απουσιάσει από κανέναν αγώνα. Και δεν θέλει με τίποτα να λείψει από την αναμέτρηση με την Ζάλγκιρις. Αλλωστε ο ίδιος δεν έχει παίξει ποτέ σε playoffs EuroLeague και έχει τεράστια επιθυμία να μπει από νωρίς στη μάχη.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ