EUROLEAGUE

Παίζει ο Ουόρικ, ατομικό ο Λοτζέσκι

Παίζει ο Ουόρικ, ατομικό ο Λοτζέσκι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα. Στην δωδεκάδα και θα παίξει ο Ουόρικ, ατομικό ο Λοτζέσκι που ελπίζει ενόψει Μπάμπεργκ.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής του TOP-16 της Euroleague, αντιμετωπίζοντας την Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ το βράδυ (21:45) της Παρασκευής (4/3). Στόχος των "ερυθρολεύκων" να πάρουν την νίκη, ώστε να κάνουν το ρεκόρ τους 4-5, αυξάνοντας τις πιθανότητες πρόκρισης τους στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τους Βάσκους για τέταρτη φορά φέτος, καθώς οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν και στην πρώτη φάση των ομίλων.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "ερυθρολεύκων", Χακίμ Ουόρικ (επέλεξε την φανέλα με τον αριθμό "21"), προπονήθηκε μαζί με την ομάδα. Ο Αμερικανός φόργουορντ-σέντερ θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα, καθώς όπως τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο παίκτης όχι μόνο θα βρεθεί στην δωδεκάδα των Πειραιωτών, αλλά θα πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρήθηκε με ιογενής λοίμωξη, ακολούθησε φαρμακευτική αγωγή, μένοντας κυρίως στο σπίτι του. Αισθάνεται καλύτερα, ο οργανισμός του έχει δυναμώσει και πλέον επέστρεψε στο ΣΕΦ, ξεκινώντας το ατομικό του πρόγραμμα προπόνησης. Θα είναι εκτός αποστολής από το ματς κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα και θα προσπαθήσει να προλάβει το ματς απέναντι στην Μπάμπεργκ (10/3) στην Γερμανία.

Ο Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε με ελαφρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο, έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, προπονείται κανονικά μαζί με την ομάδα και είναι δεδομένη η συμμετοχή του στην αναμέτρηση.

Οι Πειραιώτες ανέλυσαν σε βίντεο το παιχνίδι της Λαμποράλ Κούτσα, μία ομάδα που γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, καθώς την έχουν αντιμετωπίσει ήδη τρεις φορές μέσα στην σεζόν, βγαίνοντας νικητές στις δύο αναμετρήσεις. Όπως τόνισε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να κάνει το παιχνίδι του κόντρα στους Βάσκους, μπαίνοντας δυνατά στο ματς από την έναρξη της αναμέτρησης.

Το "παρών" στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έδωσαν και οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι παρακολούθησαν διακριτικά την προπόνηση της ομάδας.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ