EUROLEAGUE

Παίζει ο Μάντζαρης με Φενέρμπαχτσε, δεν προπονήθηκε ο Σπανούλης

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÏÕÍÉÊÁ×Á ÌÁËÁÃÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - UNICAJA MALAGA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÏÕÍÉÊÁ×Á ÌÁËÁÃÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - UNICAJA MALAGA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης προπονήθηκε με την ομάδα και παρά τις ενοχλήσεις θα παίξει κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Παρέμεινε για ακόμη μία φορά εκτός προγράμματος ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για την 7η αγωνιστική της EuroLeague, με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (15/11) στην Κωνσταντινούπολη (19:45) την Φενέρμπαχτσε, στην επανάληψη του περσινού τελικού του Final Four. Στόχος των "ερυθρολεύκων" να επιστρέψουν στις νίκες, ύστερα από τις δύο σερί ήττες απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος έμεινε εκτός λόγω ξεκούρασης απέναντι στο Ρέθυμνο, επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Ο 27χρονος πλέι-μέικερ συνεχίζει να έχει μικρές ενοχλήσεις στο πόδι (από την κάκωση μεταταρσίου στο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού), αλλά θα... σφίξει τα δόντια (για ακόμη μία φορά) και θα αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Εκτός προγράμματος έμεινε και πάλι ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος εδώ και σχεδόν 40 ημέρες προπονείται μόνος του, μη μετέχοντας στο κομμάτι των επαφών με τους συμπαίκτες του. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας και ενδυνάμωσης στο αριστερό του γόνατο, θα απουσιάσει τόσο από το ματς κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, όσο και από εκείνο της Παρασκευής (17/11) απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ