EUROLEAGUE

Οριστικό: Χωρίς 4 ο Ολυμπιακός με Ζαλγκίρις

Οριστικό: Χωρίς 4 ο Ολυμπιακός με Ζαλγκίρις
EUROKINISSI

Με πολλές και σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου της EuroLeague. Στους ψηλούς το πιο σημαντικό πρόβλημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ενόψει Ζαλγκίρις (19:00).

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της regular season της EuroLeague (19:00, Live Blog από το Sport24.gr) με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα απουσιών. Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι "ερυθρόλευκοι" θα παραταχθούν απέναντι στο σύνολο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δίχως 4 σημαντικούς παίκτες.

Συγκεκριμένα, νοκ άουτ τέθηκαν από νωρίς οι Πρίντεζης (12.6 πόντοι, 5.5 ριμπάουντ), Παπανικολάου (8.2 πόντοι, 4.5 ριμπάουντ) και ΜακΛιν (8.4 πόντοι, 4.7 ριμπάουντ), ενώ πριν από μερικές ώρες έγινε γνωστό πως δεν θα παίξει ούτε ο Τιλί (4 πόντοι, 2.8 ριμπάουντ). " Τα προβλήματα είναι πολύ μεγάλα. Παρόλα αυτά αυτοί που θα μείνουμε θα δώσουμε όλα και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις", ήταν το σχόλιο του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Όλα αυτά την ώρα που ο Ολυμπιακός χρειάζεται το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Ζαλγκίρις για να μην... εξαρτάται από τη Ρεάλ Μαδρίτης το αν θα τερματίσει 3ος ή 4ος.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ