EUROLEAGUE

Οριστικό: Χάνει και τα ματς στο Κάουνας ο Μιλουτίνοβ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ / EUROLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ / EUROLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ θα παραμείνει στα "πιτς" για δέκα ημέρες και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στο Κάουνας για τη.. μάχη ή τις μάχες με την Ζάλγκιρις.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ θα πάρει απουσία από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για τις επόμενες δέκα ημέρες, κάτι που σημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι ή στα παιχνίδια με την Ζάλγκιρις στη Λιθουανία για τα playoffs της EuroLeague.

Ο Μιλουτίνοβ τραυματίστηκε στο γόνατο και τέθηκε νοκ άουτ από το δεύτερο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς της EuroLeague με την Ζάλγκιρις, ενώ θα χάσει και το τρίτο και το τέταρτο (αν χρειασθεί) ματς. Ο Μιλουτίνοβ θα παραμείνει εκτός δράσης για 10 ημέρες και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το 5ο ματς της σειράς (1/5) με την Ζάλγκιρις, αν αυτή φτάσει ως εκεί.

Βέβαια αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός, καθώς στα "πιτς" είναι ο Γιώργος Μπόγρης και ο Κώστας Παπανικολάου παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι της Παρασκευής, ενώ τις τελευταίες ημέρες έχουν ταλαιπωρηθεί και οι Γιώργος Πρίντεζης, Κιμ Τιλί και Γιάνις Στρέλνιεκς.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ