ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Χριστούγεννα στο ΣΕΦ οι "ερυθρόλευκοι"

Ολυμπιακός: Χριστούγεννα στο ΣΕΦ οι "ερυθρόλευκοι"

Χωρίς επιπλέον προβλήματα και με τον Γιάνις Στρέλνιεκς να είναι στην διάθεση του Ντέιβιντ Μπλατ άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα (27/12, 19:15, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Ο Ολυμπιακός άρχισε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα (27/12, 19:15, LIVE Blog από το Sport24.gr), καθώς οι ερυθρόλευκοι τα Χριστούγεννα αντάμωσαν στο ΣΕΦ.

Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείου του Ολυμπιακού την Δευτέρα (24/12) είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να κάνουν ρεβεγιόν μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά ανήμερα των Χριστουγέννων... έπιασαν και πάλι δουλειά.

Οι ερυθρόλευκοι την Τρίτη (25/12) επέστρεψαν σε ρυθμούς προπονήσεων και ο Δημήτρης Αγραβάνης ήταν ο μοναδικός παίκτης τους που δεν ήταν στην διάθεση του Ντέιβιντ Μπλατ. Ο Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος στο "καλημέρα" της αναμέτρησης με το Περιστέρι δέχθηκε μία αγκωνιά στο κεφάλι και αποχώρησε λαβωμένος, συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα της ομάδας του και θα ακολουθήσει κανονικά την ερυθρόλευκη αποστολή στην Κωνσταντινούπολη.

Οι ερυθρόλευκοι το πρωί της Τετάρτης (26/12, 9:55) θα αναχωρήσουν για την Κωνσταντινούπολη, όπου και θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ