ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Χάνει Μπουντούτσνοστ ο Τουπάν

Ολυμπιακός: Χάνει Μπουντούτσνοστ ο Τουπάν

Ο Αξέλ Τουπάν για ακόμη μία ημέρα πήρε απουσία από την προπόνηση του Ολυμπιακού και δεν θα αγωνιστεί στο ματς με την Μπουντούτσνοστ (30/11, 21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Χωρίς τον Αξέλ Τουπάν ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της EuroLeague με την Μπουντούτσνοστ (30/11, 21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Ο 26χρονος Γάλλος γκαρντ - φόργουορντ (συνδεσμική κάκωση στην ποδοκνημική) δεν συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας του την Πέμπτη (29/11) και ουσοαστικά τέθηκε νοκ - άουτ για το παιχνίδι με την πρωταθλήτρια ομάδα της Αδριατικής Λίγκας.

Ο Αξέλ Τουπάν μέχρι στιγμής έχει χάσει τα ματς με τον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο για την Basket League και τις αναμετρήσεις με την Μπάγερν Μονάχου και την Ρεάλ Μαδρίτης για την EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να πρωταγωνιστεί

Ο Σάσα Βεζένκοβ πριν από την προπόνηση της ομάδας του είπε πως "θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είδαμε πως τις τελευταίες αγωνιστικές η Μπούντουτσνοστ έχει ανέβει πάρα πολύ. Έχει νικήσει την Μπασκόνια και την ΤΣΣΚΑ. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να περιορίσουμε την αντίπαλό μας, να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα και να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα. Πρέπει να σταματήσουμε τον ρυθμό τους και τα τρίποντά τους. Σε κάθε παιχνίδι ευστοχούν σε περισσότερα από 15 τρίποντα, οπότε παίρνουν ψυχολογία από αυτό. Πρέπει να παίξουμε σκληρά, καλή άμυνα και μέσα από την άμυνά μας να δημιουργήσουμε στην επίθεσή μας".

Ολυμπιακός: Χάνει Μπουντούτσνοστ ο Τουπάν

Επίσης, ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του νιώθει περισσότερο άγχος, όταν αγωνίζεται εντός έδρας: "Σε κάθε παιχνίδι έχουμε το άγχος μας, κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς και πρέπει να προστατεύσουμε την έδρα μας. Όσα περισσότερα παιχνίδια κερδίσουμε στην έδρα μας, τόσο πιο πολύ θα βοηθηθούμε. Οπότε σίγουρα πρέπει να προστατεύσουμε το ΣΕΦ. Έχουμε ήδη κάνει δύο ήττες εδώ μέσα και σίγουρα δεν μας παίρνει για άλλες".

Τέλος, ο 23χρονος φόργουορντ ρωτήθηκε για το πώς νιώθει στον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους της ομάδας του: "Αισθάνομαι πολύ καλά και όταν κερδίζει η ομάδα ακόμα καλύτερα Οπότε θα προσπαθήσουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι για να διατηρούμε αυτό το όμορφο κλίμα. Όταν ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι στο πλευρό μας, νιώθουμε ακόμη πιο δυνατοί. Θέλουμε να μας στηρίξει και να του δώσουμε χαρά αύριο το βράδυ (σ.σ. 30/11)".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ