EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Χάνει Εφές, ΤΣΣΚΑ και Μπουντούτσνοστ ο Σπανούλης

Ολυμπιακός: Χάνει Εφές, ΤΣΣΚΑ και Μπουντούτσνοστ ο Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης θα παραμείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες και θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Μπουντούτσνοστ.

Ο Βασίλης Σπανούλης τραυματίστηκε στον ημιτελικό Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και θα παραμείνει εκτός παρκέ για διάστημα τριών εβδομάδων.

Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων, όπως ενημέρωσε η ομάδα του, υπέστη θλάση στην μυοτενόντια συμβολή των περονιαίων στο δεξί πόδι και τέθηκε νοκ άουτ για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Ο Βασίλης Σπανούλης θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με την Αναντολού Εφές (21/2), την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (1/3) και την Μπουντούτσνοστ (8/3) για την EuroLeague αλλά και από το ματς με τον Άρη (2/3, ενδεικτική ημερομηνία) για την Basket League.

"Ο Βασίλης Σπανούλης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας ανέδειξαν θλάση στην μυοτενόντια συμβολή των περονιαίων δεξιού ποδός. Ο αρχηγός αναμένεται να επιστρέψει σε αγωνιστική δράση σε διάστημα τριών εβδομάδων", αναφέρει η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ