ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Το high 5 του Μπλατ στον Μπόγρη

Ολυμπιακός: Το high 5 του Μπλατ στον Μπόγρη

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά το διπλό στη Βαρκελώνη συνεχάρη τους παίκτες του και αποθέωσε τον Γιώργο Μπόγρη για την εμφάνισή του. (VIDEO)

Με εμφατικό τρόπο πέρασε ο Ολυμπιακός από τη Βαρκελώνη επικρατώντας με 69-60. Οι ερυθρόλευκοι με πρωταγωνιστή τον Μιλουτίνοβ επέβαλαν πλήρως το ρυθμό τους κόντρα στην Μπαρτσελόνα και πήραν την όγδοη νίκη τους σε 13 ματς στη EuroLeague.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ντέιβιντ Μπλατ μιλώντας στους παίκτες τους συνεχάρη για την εμφάνισή τους, επισημαίνοντας όμως και τα λάθη που έκαναν.

Ο κόουτς των ερυθρολευκων τόνισε αρχικά: "Παιδιά ήταν σπουδαία νίκη. Πολύ πολύ σημαντική και την πήραμε με σπουδαίο τρόπο. Θεωρώ πως και οι βοηθοί μου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Προετοίμασαν την ομάδα καλά. Και μετά εσείς βγήκατε και εκτελέσατε το πλάνο πολύ καλά. Προφανώς θα πρέπει να προστατεύουμε καλύτερα το καλάθι μας. Κάναμε δεκαπέντε λάθη, πατήσαμε πολλές φορές τη γραμμή, κάναμε λάθος πάσες με το ένα χέρι. Αυτό δεν είναι το επίπεδό μας. Πρέπει να τα πάμε καλύτερα".

Σε εκείνο το σημείο ο Μπλατ διέκοψε την ομιλία του δίνοντας το χέρι του στο Γιώργο Μπόγρη και στη συνέχεια είπε: "Την Πέμπτη θα πρέπει να κάνουμε ότι και σήμερα. Πρέπει να δώσουμε αξία σε αυτό που κάναμε σήμερα".

Δείτε σε βίντεο την ομιλία του Ντέιβιντ Μπλατ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ