EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Τα τυπικά μένουν για τον Ζαν Σαρλ

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τον Λιβιό Ζαν Σαρλ, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί μόλις διευθετηθούν κι οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Πολύ γρήγορα, ο Ολυμπιακός φρόντισε να "κλείσει" την περίπτωση του Λιβιό Ζαν Σαρλ (27, 2μ05). Οι ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει σε όλα με τον φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί και να αποτελέσει το νέο κομμάτι της ερυθρόλευκης front line.

Οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια, ενώ απομένουν πλέον μόνο κάποιες τυπικές λεπτομέρειες προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές και να προκύψει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Πλέον, τα πράγματα γίνονται αρκετά πιο ξεκάθαρα για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα σε ό,τι έχει να κάνει με την εικόνα που θα έχει η γραμμή ψηλών, δεδομένου ότι απομένει μία κενή θέση. Αυτή θα καλυφθεί με έναν εκ των Σάσα Βεζένκοβ ή Όγκουστιν Ρούμπιτ, ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί το τελευταίο στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον πρώτο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Λιβιό Ζαν Σαρλ, o 27χρονος φόργουορντ/σέντερ ολοκλήρωσε φέτος την τρίτη θητεία του με τη φανέλα της Βιλερμπάν, με την οποία είχε 11.2 πόντους και 4.4 ριμπάουντ ανά αγώνα στην LNB, την ώρα που στην EuroLeague μετρούσε 9.1 πόντους και 3.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Photo Credits: Eurokinissi



TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ